Skip to Content

legi

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ia-ma, nene, si pe mine!

"Ia-ma, nene, si pe mine" e o strigare care in Romania a devenit istorie. Sau, in orice caz, pentru inceput ilegala.

Iar pe viitor poate ca va ramane rezervata doar doamnelor de pe centura.

Parlamentarii romani, in intelepciunea lor abisala au ajuns la concluzia ca autostopul, aceasta practica vicioasa care macina Romania pe interior inca de pe vremea fanariotilor trebuie sa inceteze.

Liberalii si Romania

Romania ca o masina condusa cu frana de mana trasa. Asta pare sa fie specialitatea de netagaduit a politicienilor romani, indiferent de culoare politica, culoare a tenului si orice alta culoare.

E acum la moda sa il injuri pe junele Ponta pentru felul in care conduce Romania printre gropile crizei contemporane uitand de tovarasii lui de joaca liberali care, in lipsa accesului la volanul Romaniei, trag frana de mana ori de cate ori pot sa puna mana pe ea si incearca sa apuce volanul.

Pradatorii sexuali si dintii cariati ai legii

De curand Garda a emis o atentionare publica privind intrarea prin aeroportul din Dublin al unui cunoscut pedofil francez, Philippe Gandus, care avea asupra lui un geamantan plin de jucarii.

Pedofilul francez tocmai a fost expulzat din SUA, care au o lege care le permite sa scape rapid de oamenii cu probleme indiferent de pasaport. In UK i-a fost interzisa intrarea, si englezii au o lege similara, "Sarah's Law" care ii inregistreaza si urmareste pe pedofilii dovediti. Pe francezi nu ii intereseaza, bine ca a plecat pedofilul de acasa. Francezii sunt mai preocupati sa ii "confunde" in public pe tiganii provenind din Romania cu romanii decat sa isi faca curatenie in propria ograda.

Asa ca pedofilul francez a venit zilele acestea in Irlanda, atras de clima blanda.

Ajutor pentru dependentii de pacanele

Dependentilor de pacanele din Anglia le vine statul in ajutor. Nu cu bani, ca asta nu ar face decat sa le amplifice problema, ci cu posibilitatea stabilirii unei limite de timp inaintea jocului la atingerea careia va suna o alarma. Vor exista si alarme obligatorii, la fiecare 250 lire cheltuite si/sau 30 de minute. Personalul salilor de jocuri va fi obligat sa insiste pe langa clienti sa respecte alarmele/pauzele obligatorii.

Am invins dronele, Romania e in siguranta!

Ca fotograf si videograf amator intotdeauna m-am uitat pofticios la jucariile altor fotografi cu care puteau sa fotografieze/filmeze de sus si foarte sus. Nu mi-am pus prea multe intrebari daca jucariile cu pricina sunt reglementate de vreo lege, am presupus ca sunt asimilate cu aeromodelele, avioanele de jucarie pe care le poti folosi fara vreo autorizatie daca ai grija sa nu spargi niciun geam cu ele.

Sau poate cu zmeele, lampioanele si baloanele umplute cu heliu pentru copii, care iarasi, imi imaginez ca fac parte dintre acele lucruri care nu trebuiesc reglementate in vreun fel.

Green Wednesday

Ziua de 1 ianuarie 2014 va ramane probabil in istorie ca fiind "Green Wednesday", "Miercurea Verde". Un fel de "Buna Vestire" pentru amatorii de cannabis.

Alaltaieri au fost cozi uriase in Denver, capitala statului american Colorado. Cum probabil ati auzit deja, Colorado este unul din cele doua state americane care s-au hotarat sa ia taurul de coarne si sa accepte ca fiecare spalator de masini sau student sau whoever are dreptul ca in timpul liber, pe un spatiu privat, cu acordul proprietarului spatiului sa fumeze ceva canepa indiana.

Legea privind câinii fără stăpân intra in vigoare

Curtea Constituţională a stabilit, miercuri, că Legea privind câinii fără stăpân este constituţională. In consecinta, Traian Basescu a semnat miercuri, 25 septembrie, Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Syndicate content


Smokers