Skip to Content

Klaus Iohannis

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Macar Basescu era uneori amuzant

Unul din cele mai recente scandaluri politice din Romania, cel cu noul Cod Fiscal votat de parlament si trimis de presedintele Iohannis inapoi doar pentru ca poate imi aduce aminte de scenele acelea horror cu tigancile care, atunci cand sunt incoltite isi iau copiii de picioare si lovesc cu ei in agresori.

Farmecul discret al deflatiei...

Domnul presedinte sas al tuturor romanilor se supara pe premierul Ponta cate putin in fiecare zi. Pas cu pas. Astazi este un pic suparat pentru ca Ponta a decis sa nu acorde demnitarilor (inclusiv presedintelui) ceva marire de lefuri. Nasol.

Nu stiu daca mai junele Ponta a facut-o in spirit de fronda fata de armada de lacuste din Parlamentul Romaniei sau fata de presedinte, sau poate - cine stie? - chiar din ratiuni pur economice (pana la proba contrarie eu ii acord prezumtia ca incearca sa gandeasca economic), ce se vede insa cu ochiul liber ca deocamdata demnitarii mai au de asteptat pana la lefurile marite.

In Romania in 13 mai ziua de 10 mai a devenit sarbatoare oficiala

O stire geniala in simplitatea ei, made in Romania. Pas cu pas, cum ar veni. Sa mai spuna cineva ca presedintele Romaniei, asa, partial demutizat cum e el nu are un fel de umor pe dinauntrul lui, chiar daca nu se vede.

Astazi, 13 mai dl. Iohannis a semnat decretul care transforma 10 mai intr-o sarbatoare nationala in Romania. Din trei motive diferite intr-unul singur, legate de fosta regalitate confuza si nesigura a Romaniei. Inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului rege al Romaniei gen.

De ce iarna nu-i ca vara si Iohannis nu-i ca Basescu

Am intalnit in ultimele zile pe ici, pe colo prin mlastinile online-ului pe unde mai calc uneori parerea cum ca actualul presedinte Klaus Iohannis nu il va baga inauntru pe fostul presedinte Traian Basescu dintr-un fel de solidaritate pragmatica, adica din frica. Frica cum ca si lui i s-ar putea intampla fix acelasi lucru dupa cinci sau zece ani.

Mie acesta idee mi se pare o prostie din doua motive mari si late.

Syndicate content


Smokers