Skip to Content

jocuri

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ajutor pentru dependentii de pacanele

Dependentilor de pacanele din Anglia le vine statul in ajutor. Nu cu bani, ca asta nu ar face decat sa le amplifice problema, ci cu posibilitatea stabilirii unei limite de timp inaintea jocului la atingerea careia va suna o alarma. Vor exista si alarme obligatorii, la fiecare 250 lire cheltuite si/sau 30 de minute. Personalul salilor de jocuri va fi obligat sa insiste pe langa clienti sa respecte alarmele/pauzele obligatorii.

Board games care dau dependenta

Motto: "Tati, ce-i ala sah?" "Pai e piesele alea care nu se foloseste din cutia de table"

Eu sunt de moda veche, intotdeauna am fost de parere ca cele mai bune lucruri in viata ar trebui sa fie gratis: apa, aerul, sexul si jocurile. Daca la primele trei categorii am reusit (in general) sa imi respect principiile in ceea ce priveste board games-urile viata m-a invatat ca mai exista si exceptii. Pe langa favoritele mele de cand ma stiu, sahul si Go-ul am mai descoperit in timp alte trei jocuri care sa fara fie free sunt de pus pe lista. Pe cea mai scurta lista posibila.

Syndicate content


Smokers