Skip to Content

Istoria romanilor ca o gluma de 1 aprilie

Astazi, 1 aprilie 2016 se implinesc 75 de la masacrul de la Fantana Alba, unde 2000 de romani au fost executati de bolsevici pentru "vina" de a incerca sa se refugieze in Romania, sau, ma rog, ceea ce mai ramasese din Romania la momentul respectiv.

Sigur, 2.000 nu sunt 6.000.000, asa ca romanii nu au inventat un cuvant special pentru mortii lor, nici pentru cei de la Fantana Alba, nici pentru restul de 250.000 ucisi de sovietici, nu au facut muzee si nu predau aceasta data in cursuri speciale de scoala generala.

Intre timp presedintele sas al tuturor romanilor, in lipsa unui muzeu al romanilor ucisi fara vreo alta vina decat aceea de a fi roman a plecat in SUA, la o degustare de moaste pe la muzeele altora. Pentru domnul Iohannis se pare ca mortii altora sunt mai importanti decat mortii romanilor care l-au ales sa fie presedintele lor.

Isi mai desfunda si el instalatia lacrimala, isi mai plimba si el milfa, mai scapa de infernul de la Cotroceni, cu cartelele prepay, cu vociferarile ca legea anti-fumat nu e buna, cu comentariile Basescului pe Facebook.

La comemorarea masacrului de la Fantana Alba de astazi participa ministrul pentru romanii de pretutindeni, un deputat si un senator. Atat. Si poate si vreun popa, daca cineva i-o fi adus aminte Preafericitului de povestea asta si a insistat ca nu e de 1 aprilie ci e pe bune.

Se spune ca cine nu isi cunoaste istoria s-ar putea sa o repete. Astazi se implinesc 75 de ani de la masacrul de la Fantana Alba.

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole