Skip to Content

inventii

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Trei biciclete si doua submarine

Atunci cand un occidental (zic 'occidental' in sensul cel mai larg, inclusiv un roman) se gandeste la China se gandeste ca la o tara foarte aglomerata cu oameni priceputi la a copia/reproduce orice, de la haine pana la laptopuri sau automobile. Mai nou si portavioane.

Sigur, este adevar dar este un cliseu, chinezii sunt suficient de creativi si inovativi. Nu cred ca din lipsa de creativitate copiaza ci din cel mai pur pragmatism. Atunci cand vrei sa ajungi cat mai repede din punctul A in punctul B nu mai explorezi ci mergi pe cel mai scurt drum cunoscut.

Oala care se mesteca singura

Din patria hentaiului, bukkakeului, harakiriului si a multor alte inovatii, uite inca una. Oala care se amesteca singura.

Este inventia unui dentist si, dupa cum se vede si in clip, are o forma in care in momentul in care fierbe apa capata o miscare circulara si se amesteca singura. Asta e si frumusetea povestii, ca e o solutie low-tech, asa, o oala cu un motoras pe fund nu ar fi impresionat pe nimeni.

Syndicate content


Smokers