Skip to Content

Instructiuni de folosire a pasaportului pentru americani

Ce se intampla cand esti american si calatoresti in strainatate cu avionul si faci o gluma proasta cum ca ai avea Ebola?

Nu se intampla nimic special, nu rade nimeni de glumele tale proaste. Sigur, in afara de faptul ca avionul aterizeaza de urgenta te iau apoi din avion unii imbracati in costume de protectie care te baga in carantina vreo doua zile si apoi te fac pachet inapoi in mlastinile SUA de unde ai venit.

Iar ceilalti pasageri care au avut ghinionul sa calatoreasca impreuna cu tine scapa doar cu doua ore pierdute din cauza ta.

Cred ca americanii ar trebui sa dea un examen, ceva atunci cand vor sa primeasca pasaport. Sau sa faca un curs inainte. Sau macar atunci cand primesc pasaportul acesta sa vina si cu ceva instructiuni de folosire.

Pentru ca, in mod evident, unii americani au dificultati serioase atunci cand il folosesc.

Comments

Penibila interventia

Cat timp exista suspiciunea de infestare cu Ebola, n-ar fi fost normal sa bage in carantina toti pasagerii? Ca doar ciumpalacul s-a plimbat liber prin avion, a luat contact cu toti, a manevrat aceleasi clante, si-a stranutat mucii pe aceleasi tetiere, etc.
Altfel, lumea parea destul de relaxata, mai preocupata sa-i filmeze pe pungaciosi, decat sa-si faca griji.Smokers | video_youtube