Skip to Content

India

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Asa incepe...

In India delfinii au fost declarati "persoane non-umane". Nu e banc, e pe bune. Asta inseamna ca gata, delfinii au drepturi, cum ar fi dreptul de a nu fi luati de unde "locuiesc" sau de a-si alege singuri "resedinta". Si, sigur, cel mai important drept, dreptul a le fi respectata cultura.

Sa nu ma intelegeti gresit, imi plac delfini, ca sa fiu mai precis, sunt "pestii" mei favoriti. Imi plac inclusiv pentru faptul ca delfinii homosexuali (da, delfinii sunt una din putinele specii care, la fel ca si oamenii manifesta comportament homosexual) nu organizeaza parade in care sa defileze cu scoici in cur in fata delfinilor, obisnuiti, "reproducatorii".

Ii invidiez pentru faptul ca ei pot sta la mare 24h/zi, 365/an, spre deosebire de mine, care de cand m-a obligat regimul basesco-pontic sa imi vand autorulota nu mai am in ce sa stau la mare...

Prim ministrul din Pakistan a participat la investirea prim ministrului din India

Noul prim ministru al Indiei, Narendra Modi, a depus juramantul de curand. Nimic interesant aici, prim ministrii vin si pleaca tot timpul, inclusiv in cea mai mare democratie a lumii, India.

Ce este interesant este ca la ceremonia de investire a participat si Nawaz Sharif, prim ministrul din Pakistan.

Meciul SUA-India s-a terminat indecis

Meciul SUA-India s-a terminat deocamdata indecis. Pentru aceia care in ultimele zile ati avut toate ecranele stinse, e vorba de scandalul diplomatic SUA-India pornit (pentru cine pune botu' la vrajeala) de la servitoarea consulei/consulitzei (WTF, cum e femininul de la "consul", stie cineva?) indiene din New York, Devyani Khobragade.

Povestea este aparent simpla. Servitoarea s-a plans ca ar fi fost rau tratata si platita sub nivelul legal din SUA. Stapana a zis ceva de furt si santaj. Na, servitoarele mai fura. Apoi a venit garda si a luat-o pe stapana, doamna consul(itza) din casa si a dus-o la sectie cu catuse pe maini (presupun ca aveau motive, era periculoasa Smile ) si au controlat-o un pic corporal. Nici n-arata rau, orice politist din lume ar fi controlat-o un pic ca sa vada cat de ferme au fesele consulii indieni.

Si acum incepe.

Syndicate content


Smokers