Skip to Content

Imperiul contraataca

Daca vi se pare ca bisericile din Romania au prea multe privilegii, nu platesc taxe, popii umbla cu masini de sute de mii de euro etc sugestia mea este sa va uitati peste gard, la vecinii din India si o va sa treaca.

Un indian tocmai a aflat pe pielea lui cum sta treaba cu Biserica Catolica dupa ce a demontat ca prostu' un mit, cu ceva statuie catolica de Fecioara care plangea cand voia muschiul ei.

Indianul avea ceva experienta in domeniu, pana la ajunga se se ia in coarne cu Biserica Catolica mai distrusese carierele multor vrajitori, fakiri si alti negustori de piei de closca din India.

La statuie detalii tehnice complicate, Toma Necredinciosul al nostru a investigat inginereste si a descoperit cu dovezi irefutabile ca apa provenea de la o teava de WC sparta care se infiltra si in final prelingea printre coapsele feciorelnice ale statuii.

Vizitele la statuie au scazut dramatic, ca parca nu iti mai vine sa bei din apa miraculoasa (asa faceau multi pelerini) cand ii stii provenienta, credinta, credinta, dar chiar sa bei apa din WC nu prea merge iar Biserica Catolica, beneficiara pelerinajelor s-a apucat sa haituiasca "turnatorul", mai ceva ca SUA pe Snowden. Inginerul prudent, invatase din perioada cu vrajitoarele mici trucuri contrainformative asa ca a tot scapat de batausii pusi pe urma lui, mai mult, a inceput sa mearga pe la televiziuni si sa isi povesteasca din aventurile lui cu biserica.

Moment in care avocatii Bisericii Catolice au apelat la o lege indiana misto, din 1927, data de englezii care voiau sa mentina ordinea in subcontinentul indiat macinat de conflicte sectare si in care cuvantarile anti-englezesti erau abil camuflate in cuvantari religioase. Englezii au facut o lege simpla si practica, care baga inauntru pe oricine vorbeste de rau alta religie. Punct. Si functioneaza bine-merci in continuare, fiind folosita si acum in India pentru inchis gurile a tot felul de incomozi.

Asa ca dl. Sanal Edamaruku a aflat pe barba lui cum sta treaba cu catolicismul si promovarea credintei.

Cand a aflat ca arestarea este iminenta a reusit sa fuga si sa ajunga in tara lui Mos Craciun (just in case = Finlanda) acum doi ani. Si-a facut un calcul de om normal, ca in cateva saptamani se mai stinge povestea si se intoarce discret acasa. N-a fost sa fie asa, catolicii din India nu l-au uitat si tot se intereseaza de soarta lui.

Intre timp viata merge mai departe, i-a nascut fiica, i-a murit mama, i-a murit singurul prieten pe care il avea in Finlanda iar unul dintre prietenii lui din India care facea un lobby agresiv pentru intoarcerea lui acasa a fost de curand asasinat. Cu siguranta o coincidenta, Biserica Catolica nu mai asasineaza oameni demult.

Ca toate lucrurile sa mearga prost pentru toata lumea intre timp s-a oprit si statuia din plans, probabil or fi reparat aia WC-ul iar catolicii si-au mutat pravalia pentru prosti in alta parte.

Asa ca cei care va plangeti de bisericile din Romania ati putea sa va bucurati ca cel putin pe voi nu va haituieste nimeni pentru asta. Deocamdata. Laughing out loud

Comments

In Romania, mai nou, Biserica

In Romania, mai nou, Biserica cere aprobarea, adica "binecuvantarea" profesorilor de religie. Pe scurt, nu are relevanta ca ai titulatura, grad si performanta atata timp cat Mai Sfintii nu te-au "binecuvantat". Si dupa cum bine stim, binecuvantarea, credinta si sfintenia "e scumpe", eee ca o primim tocmai de la Dumnezeu!

hehe, pe asta nu o stiam Are

hehe, pe asta nu o stiam Smile

Are sens, nu orice pacatos cu un pic de scoala are dreptul sa vorbeasca despre cele sfinte... Tongue

Nu e nimic nou, si in Romania

Nu e nimic nou, si in Romania bisericile hartuiesc cum pot. Chiar tu ai scris recent ceva despre incercarea de a inchide niste siteuri.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole