Skip to Content

Imi plac vegetarienii

Imi plac vegetarienii. Imi plac nu atat pentru faptul ca datorita lor exista mai multa carne in rafturile din supermarket ci mai ales pentru incercarile lor disperate si cam inutile de a "normaliza" si justifica dieta lor dezechilibrata si deficitara. In conditiile in care, fireste, nimeni nu trebuie sa justifice in vreun fel ce, cum, cat si in ce fel mananca. Poti ai si o dieta pe baza de scobitori fierte, daca asta iti doresti, e alegerea ta, viata lunga, never complain, never explain.

Azi am auzit una tare de tot cu vegetarienii, nu pot sa rezist sa nu o impartasesc si cu altii. In SUA acum ceva vreme un tip si-a mancat iubita. Ma rog, cateva parti importante din ea. Motivele pentru care oamenii se mananca intre ei sunt diverse si nu fac subiectul eseului postului de fata. Pentru economia povestii pomenim doar ca de curand un american pe nume Joseph Oberhansley si-a mancat iubita si cum in SUA e ilegal sa iti mananci iubita a fost bagat in puscarie.

Buun si acum vine partea delicioasa a stirii. Ceva organizatii de vegetarieni au facut cereri publice ca pofticiosul de Joseph Oberhansley sa fie hranit doar vegetarian pentru a ii scadea apetitul de carne si ca paznicii de la rpuscarie sa fie si ei mai in siguranta.

Cat de frumos au dat-o. Meisterhaft, vorba francezului. De la subliminala data de vegetarieni tre' sa intelegem ca de la consumul de carne ne imbolnavim de pofte deviante. Un fel de "cine mananca azi un ou, maine va manca un bou" Iar de la mancatul boului la mancatul iubitei nu e decat un pas.

Imi plac vegetarienii. Dar n-as manca niciunul, incerc sa ma las de junkfood... Laughing out loud

sursa foto

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole