Skip to Content

Ia-ma, nene, si pe mine!

"Ia-ma, nene, si pe mine" e o strigare care in Romania a devenit istorie. Sau, in orice caz, pentru inceput ilegala.

Iar pe viitor poate ca va ramane rezervata doar doamnelor de pe centura.

Parlamentarii romani, in intelepciunea lor abisala au ajuns la concluzia ca autostopul, aceasta practica vicioasa care macina Romania pe interior inca de pe vremea fanariotilor trebuie sa inceteze.

Astfel incat cu 298 de voturi pentru si doua impotriva deputatii Romaniei au adoptat proiectul de lege care interzice autostopul, proiect ce va intra in vigoare imediat ce va publicat in Monitorul Oficial.

Conform noii legi soferii care vor ceda cantecului de sirena al autostopistului "ia-ma, nene, si pe mine" vor plati intre 1000 si 5000 lei in functie de toanele agentului constatator.

Noua lege este o lovitura grea data contrabandistelor nonagenare de patrunjel si urzici care, ascunse prin padurile patriei isi organizau raidurile in orase cu ajutorul autostopului. La fel si turistilor care sabotau economia nationala refuzand sa calatoreasca cu trenul sau liniile regulate de microbuze. La fel si traficantilor de carne vie de la Uber, care indemnau romanii sa nu mai foloseasca companiile de taxi pentru a caror licente s-a dat atat de multa spaga. Pai ce facem aici, facem spaga pentru licentele de taxi si de autobuze sa devina irelevanta? Jaysus!

Iar fofilistii, acei romani fara caracter care pana acum refuzau sa isi cumpere un mijloc de transport propriu pentru a nu plati taxa de prima inmatriculare si taxe locale acum au un motiv serios sa o faca. La fel ca (r)romanii din imaginea de mai sus. Nu mai merge cu autostopul.

Viitor de aur tara noastra are. Si parca nici cafeaua de dimineata nu mai are gust, imi vine sa o inlocuiesc cu un whisky mare, din ala in care pluteste gheata, asa cum ne-a invatat domnul fost presedinte.

Comments

legea impotriva autostopului este o prostie inutila.

legea impotriva autostopului este o prostie inutila. Daca doreau sa combata transportatorii ilegali (ca asta este tinta legii) aveau deja suficiente mijloace juridice sa o faca. Inclusiv bani incasati fara chitanta, asa cum ii place ANAF-ului.

Era suficient sa trimita cativa inspectori ANAF pe strada (preferabil niste inspectoare frumoase, cu fuste mini) iar cand dadeau banii soferului sa scoata si legitimatia.

Nu era nevoie de o lege impotriva autostopistilor. Asa cum si legea cu impozitarea bacsisului e o alta prostie inutila.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole