Skip to Content

film scurt

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Spin

Oldie but goodie. Un film scurt excelent, poate l-ati vazut. Eu il stiam de mai demult, il uitasem si l-am descoperit din nou. Asa ca l-am adaugat aici, sa il gasesc mai usor. Wink

Ce-ar fi daca o entitate superioara (spuneti-i cum vreti) ar incerca sa ne rezolve problemele? Probabil ar fugi mancand pamantul. Nu va spun mai mult, vedeti filmul. Laughing out loud

Ce-ar fi daca Dumnezeu s-ar juca de-a DJ-ul? Daca ar invarti platanele inainte si inapoi?

Aningaaq

"Aningaaq", filmul de 7 minute al lui Jonas Cuaron (fiul lui Alfonso Cuaron), filmat in Groenlanda, cu vocea Sandrei Bullock, ca un "companion" al filmului facut de tatal lui, "Gravity".

Trei filme scurte cu Kevin Spacey

Daca va place Kevin Spacey ca mie, poate ca v-ar placea sa auziti ca joaca ocazional si in filme scurte.

Nu sunt multi actori de calibrul lui care sa joace in filme scurte. Mai mult, joaca in filme regizate de no-name-uri, studenti, talentati Taica-Nimeni, participanti la festivaluri de filme scurte. Este forma prin care Kevin Spacey intelege sa ajute si promoveze tinerele talent. Ca na, ma gandesc ca daca ai in portofoliu un film regizat de tine in care joaca Kevin Spacey altfel ti se deschid usile. E inutil sa precizez ca joaca moca. Nu de alta, dar nu prea au studentii bani pentru Kevin Spacey. Va imaginati vreun actor roman din astia putini si cat de cat cunoscuti facand asa ceva? Eu nu.

Chapeau, maitre!

Syndicate content


Smokers