Skip to Content

Farmecul discret al deflatiei...

Domnul presedinte sas al tuturor romanilor se supara pe premierul Ponta cate putin in fiecare zi. Pas cu pas. Astazi este un pic suparat pentru ca Ponta a decis sa nu acorde demnitarilor (inclusiv presedintelui) ceva marire de lefuri. Nasol.

Nu stiu daca mai junele Ponta a facut-o in spirit de fronda fata de armada de lacuste din Parlamentul Romaniei sau fata de presedinte, sau poate - cine stie? - chiar din ratiuni pur economice (pana la proba contrarie eu ii acord prezumtia ca incearca sa gandeasca economic), ce se vede insa cu ochiul liber ca deocamdata demnitarii mai au de asteptat pana la lefurile marite.

Si ca o coincidenta ironica sa nu uitam ca luna iunie, adica asta care tocmai s-a terminat a fost, ei bine, tineti-va bine de scaune, balustrade, marginea biroului etc, luna iunie 2015 a fost prima data dupa 1989 cand Romania a avut inflatie negativa.

Stiu ca unii o sa imi spuneti ca e la fel ca si cresterea economica din mandatul Tariceanu, n-a fost crestere adevarata, a fost doar din cifre, la noi acasa nu s-a simtit, multumesc, stiu varianta.

Cifrele sunt simple, avem deflatie, prima data dupa 25 de ani.

Si ca sa sarbatoreasca momentul istoric al deflatiei dl. Ponta si-a tras un look nou, probabil si in spiritul partii "Naumovici" din familia sa. Laughing out loud

Ocazie cu care Times New Roman a anuntat ca milioane de romani si-au ras parul din jurul penisului pentru a nu semana cu premierul, cel putin in ultima varianta a premierului.

Niste hateri care nu inteleg farmecul discret al deflatiei Laughing out loud


Later edit: m-am tot gandit, parca lipseste ceva, eu zic ca lookul asta nou mergea si un cercel in ureche. Numa' zic.
Comments

În cazul premierului, vorbim

În cazul premierului, vorbim de o nevoie de păr. Nu l-am verificat pe picioare sau piept dar, dacă e să mă ghidez după numărul tuleieleor barbei prim-ministeriale, tot cam aia este...Smile) Important este să fie consecvent. Cine știe, poate barba lui va căpăta ceva păr...Măcar așa, din contracte cu ”Șova și Asociații”...Laughing out loud Asta este, omul n-are cu ce...

haters, haters everywhere.

haters, haters everywhere. Laughing out loud

Alte pareri? Alti stilisti? Wink

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole