Skip to Content

Fără poezie viaţa e pustiu sau karaoke contra benzina

Un barbat din SUA s-a dus la o benzinarie sa bage ceva benzina in masina. Si cum apasa el asa cu degetzelul lui cel negru pe tragaciul de la pompa observa ca realizatorul TV Jay Leno de pe un ecran de deasupra pompei incepe sa vorbeasca cu el. Mai mult decat atat, ii propune si o mica "afacere". Daca ii canta ceva ii plateste el benzina.

Barbatul nu se socheaza prea tare (na, ce mare smecherie este sa vorbeasca tine tipul de la televizor cand esti intr-o benzinarie?), intra in joc si da un mic recital Bon Jovi. Asa, pe direct, fara incalzire, fara acompaniament, fara cuvinte scrise.

Si cu oamenii din jur care nu prea intelegeau de ce canta un negru cu pompa in mana intr-o benzinarie...

Tipul de la televizor pluseaza: daca o scoate si pe nevasta-sa din masina la cantat mai face cinste cu un rand de benzina.

Bre, e criza, benzina e scumpa, nu se rateaza o ocazie ca asta. Asa ca doamna lasa fitzele la o parte, iese din masina si canta si ea un rand, sigur, si cu un pic de ajutor din partea sotului, transformat pe loc in backing vocalist de ocazie.

Dupa prestatia absolut fabuloasa cuplul de cantaciosi au fost invitati, firesc, si la Tonight Show si au primit si o invitatie de la Bon Jovi, care a spus ca dupa ce a vazut circul de la benzinarie ar vrea sa ii cunoasca.

Iar haterii cei neadormiti au scos zvonuri cum ca toata prestatia ar fi fost o facatura, ca erau intelesi dinainte. Haters, haters everywhere. Nu sunt ba, constipatilor, toti ca voi. Mai exista si oameni spontani pe lumea asta! Watch and learn.

Uneori in viata trebuie sa accepti ca tipul din televizor ar putea vorbi cu tine si ti-ar putea oferi benzina moca daca ii canti ceva. Ce-o fi asa de greu de priceput?

"Living for the free gas" Genial!

Fara poezie viata ar fi pustiu... Laughing out loud

P.S. - da, stiu, farsa e mai veche, nu va mai obositi sa imi spuneti, mie imi place in continuare.

Comments

Well, cred ca prefer sa nu

Well, cred ca prefer sa nu vorbeasca niciun tip din televizor cu mine si sa imi castig singur benzina. Castigurile usoare te invata prost. Bine, ai putea sa spui ca si vacanta de vara era castigata usor... si totusi ne bucuram de aceasta.

Smile



Smokers | video_youtube