Skip to Content

extensii Chrome

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Top zece extensii de Chrome. Top personal :)

Cautam de curand o extensie de Chrome care sa faca o anumita chestie pe care mi-as fi dorit-o eu. Inca nu am gasit-o, dar mai persevez, plec de la filosofia simpla ca exista deja o extensie de Chrome pentru orice nevoie legata de browser.

Si tot cautand asa mi-am pus intrebarea oare ce extensii foloseste lumea in general. Apoi m-am gandit ca poate e cineva curios ce extensii folosesc eu. De aici si postul de fatza.

Sa mori in chinuri, auto-scroll, cu cine te-a programat!

Windowsul este unul din cele mai celebre "bloatware". Sau "fatty attrocities", intr-o alta expresie. Un sistem impanat cu rahaturi de care nu ai nevoie.

Cata vreme nu ai nevoie de ele este inca bine, dar ce faci atunci cand designerii sistemului de operare pe care il folosesti zilnic ti-au bagat pe gat ceva ce te incurca constant in activitatea ta zilnica? Asa, doar pentru faptul ca pot si s-au gandit ei ca poate ai nevoie?

Sunt un utilizator intensiv al butonului al treilea de la mouse. Rotita de scroll adica. O folosesc atat la scroll-ul propriu zis dar mai ales la deschis pagini in browser intr-un tab nou. Sa nu-mi spuneti ca nu folositi acest shortcut, de a face click pe un link folosind butonul al treilea. Smile

Syndicate content


Smokers