Skip to Content

"Epoca Huidu" e pe cale sa se termine

Se pare ca "epoca Huidu" e pe cale sa se termine. Cand spun "epoca Huidu" ma refer la perioada din istoria Romaniei in care puteai sa omori niste oameni cu masina si sa scapi apoi fara sa faci o zi de puscarie. Sau eventual sa faci cateva luni, asa de ochii lumii.

I-am zis "epoca Huidu" pentru ca dl. Huidu este un ilustru reprezentant al acestei epoci: trei ucisi dintr-o lovitura, ca si croitorasul din poveste si dl. Huidu a ramas mai mai uscat si mai curat decat doamnele din reclamele de tampoane absorbante.

Justitia din Romania a hotarat ca e cam gata cu "epoca Huidu", a luat taurul (rutier) de coarne si a dat prima decizie istorica. In favoarea celor ucisi si mutilati de gunoaiele umane din trafic.

Un individ cu carnetul suspendat, dupa ce a baut toata noaptea intr-un club a spulberat doua femei pe o trecere de pietoni, pe una omorand-o pe loc iar apoi a fugit de la locul accidentului. Justitia s-a gandit ca e un moment bun sa inceapa incheierea "epocii Huidu" cu acest individ asa ca i-a dat 9 ani cu executare, i-a confiscat masina (ca fiind parte dintr-o serie de 7 infractiuni) si i-a cerut daune de 130.000 de eur.

C'mon, people, fara carnet, beat sa omori oameni pe trecerea de pietoni? Really?

sursa foto

de aici

Comments

accident in trafic

este posibil pentru ca astfel de dosare au fost "ingropate" si pentru persoane publice, gen primarul mascarici-faraon Mazare. Si tot felul de alte vedete ale societatii. Justitia trebuia sa fie mereu aceeasi, adica sa trateze foarte dur asemenea evenimente. Ceea ce se intampla acum, condus fara permis, cu alcoolemie mare si asa mai departe este rodul anilor in care tot felul de inconstienti s-au bazat pe sfanta spaga.

corect, asa e.

corect, asa e.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole