Skip to Content

Enda Kenny

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Nu inteleg de ce Taoiseach-ul si-a cerut scuze

O poveste care da cu virgula indiferent din care parte ai privi-o.

Taoiseach-ul Enda Kenny (prim ministrul irlandez) si-a cerut scuze de la doua familii de tigani originari din Romania, carora anul trecut Garda le-au luat doi copii pe motiv ca erau blonzi si cu ochi albastri pentru a verifica daca acei copii le apartin sau nu.

Politistii au primit o sesizare cum ca familiile de tigani au copii care nu le apartin pentru a primi ajutoare mai mari asa ca le-au facut o vizita, au vazut si ei copiii blonzi si parintii mai putin blonzi si s-au hotarat sa lamureasca lucrurile.

Dupa o zi in care s-au facut verificarile necesare (teste ADN) copiii cei blonzi au fost inapoiati parintilor neblonzi iar ONG-urile care se hranesc din intamplari ca aceasta n-au ratat ocazia de a vorbi in public de rasism si prejudecati, sa manance si gura lor de ONG-uri ceva.

Dezamagirile lui Obama

Frunzaresc presa online in cautare de nimic, mai rau ca Mircea-Badea-Stau-Cu-Mama si dau peste o relatare a vizitei facuta de primministrul irlandez la Obama acasa.

Teme de discutie multe, si ei ca fetele, de la irlandezii blatisti din SUA (yep, exista irlandezi blatisti si chiar multi) pana la felicitari ca in Irlanda au inceput sa se invioreze constructiile.

Buun. Si vine momentul in care Obama isi exprima dezamagirea. In cazul de fata dezamagirea ca lucrurile in Irlanda de Nord progreseaza prea incet. Nu ameninta, nu propune ceva concret (ce dreaq sa propuna?), doar e dezamagit.

Syndicate content


Smokers