Skip to Content

Elena Udrea

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

De ce nu mi-as dori ca Elena Udrea sa fie arestata?

Cu riscul de a fi acuzat de basism de vreun cititor mai superficial o spun cu subiect si predicat ca nu imi doresc ca doamna Udrea sa fie arestata.

Nu din solidaritate cu femeia haituita cum incearca o aroganta SOV ci din cel mai pur pragmatism.

Elena Udrea este una din cele mai insalubre "Elene" din istoria Romaniei, probabil ca mai insalubra chiar decat Elena Lupescu sau Elena Ceausescu. (Celelalte doua ante-hulite elene avand totusi o scuza, au avut de-a dreapta lor cate un barbat cu cojones, unul si-a parasit regatul pentru Elena lui, celalalt a intrat cu ea de mana in istorie)

Elena Udrea si-a tras videoblog

Elena Udrea si-a tras (un fel de) videoblog. In primul post le explica romanilor compact, in 31 de secunde, cum ii fura Ponta cu pompa. E bine facut, gesturile enelpistice ingrijit executate si parca si milfa arata mai bine de cand a scapat de dl. Cocos.

Not bad. Smile

Ce nu prea inteleg eu de ce la proletarul youtube. La banii ei mergea de un site dedicat, cu clipurile gazduite prin forte si servere proprii.

Acu' asteptam un videoblog din partea domnului Ponta, in care sa ne explice cum fura doamna Udrea cu Cocosul si domnul Videanu cu bordurile.

Vizionare placuta.

Syndicate content


Smokers