Skip to Content

Ebola de vanzare

Cand oamenii au prin batatura lucruri care nu le trebuie le fac cadou sau le arunca. Eventual incearca sa le vanda, daca au vreo sansa sa ia ceva pe ele.

Acelasi lucru se intampla si cu numele de domenii. Uneori iti aluneca mana pe ENTER si cumperi unul, doua nume de domenii care descoperi repede ca nu iti folosesc la nimic. Eu am traversat des experienta aceasta. Unele le-am facut cadou, altele foarte putine le-am vandut, cele mai multe le-am abandonat. Le-am lasat sa moara in tihna.

Astazi am aflat ca o companie americana are prin sertar numele de domeniu "ebola.com" si ar vrea sa il vanda. Presupun ei ca ar fi util de exemplu unei companii farmaceutice. Pentru ca lor nu le foloseste s-au gandit sa ceara putin, sa il dea repede, un mizilic, 150.000 USD.

Ebola.com would be a great domain for a pharmaceutical company working on a vaccine or cure, a company selling pandemic or disaster-preparedness supplies, or a medical company wishing to provide information and advertise services.

Poate nu ma prind eu cum merge treaba cu numele de domenii dar de ce ai da 150.000$ pe "ebola.com" cand exista atatea alternative frumoase?

De exemplu 'ebola.me', 'ebola.club', 'ebola.aero', 'ebola.global' (asta suna chiar de actualitate), 'ebola.info' (cel mai direct) sau - de ce nu? - chiar 'ebola.xxx'

Eu cred ca vremea numelor vandute cu sute de mii de dolari a cam apus. Iar pentru un nume generic gen "ebola" cu atat mai mult.

sursa foto

de aici

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole