Skip to Content

DIY

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Idei de rulota (7)

Unora le place lemnul. Lemnul colorat. Ca alternativa la chiriile mari si plictiseala de a vedea toata viata aceleasi lucruri pe fereastra unii s-au gandit sa isi faca o casa mobila, suficient de mica pentru a-i face loc oriunde si suficient de bine aranajata pentru a o putea numi "acasa".

Usile cu geamuri mari pe mine m-au cucerit de-a binelea. Construita din lemn pe un sasiu de remorca.

Cum ar arata parcata pe malul marii la Vama Veche? Poate doar inlocuite ghivecele cu flori cu unele cu plante bune pentru gatit sau fumat, alt cusur nu ii gasesc. Laughing out loud

Patul ardelenesc

Cand eram copil, sa tot fie vreo patruj' de ani de atunci, am ajuns la un moment dat intr-o gospodarie taraneasca de pe undeva de pe dealurile din jurul Hunedoarei, in niste locuri in care n-au avut succes nici colonistii imperiului roman, nici mai tarziu colonistii italieni trimisi de imparatul Austro-Ungariei, nici apoi colonistii comunisti trimisi cu colectivizarea. Ce dreaq sa colectivizezi acolo, ca daca nu erai atent cand oua gaina, nu mai prindeai oul care o lua la vale, dus era...

Nevoia te face inventiv

Nevoia te face inventiv. Daca tu iti doresti un camper dar tot ceea ce ai este doar o masina obisnuita poti improviza.

La fel ca tipul din videoclip care cu cateva bucati de placaj si-a improvizat functionalitatea unui camper de care avea nevoie...

Cea mai mica rulota din lume

Unul din dezavantajele unei rulote este ca e voluminoasa. Cand o agati de masina nu mai ai vizibilitate, trebuie sa fii atent cum iei curbele, scade viteza, creste consumul. Iar daca stai la bloc, sigur, nu e simplu nici cu parcatul rulotei, iti trebuie ceva neamuri pe la tara, cu spatiu mult la dispozitie.

Ce-ati zice insa de o rulota care sa nu vina cu toate aceste neajunsuri la pachet? Suficient de mica incat sa poti sa iti folosesti oglinda retrovizoare obisnuita? Suficient de mica incat sa nu iti faci probleme legate de curbe, consum sau depozitare?

De fapt, atat de mica incat nici nu seamana a rulota.

Cum se scoate un dop dintr-o sticla goala?

De ce ati avea nevoie sa scoateti un dop dintr-o sticla goala n-as sti sa va spun. Poate vreti sa o vindeti, poate vreti sa puneti altceva in ea, poate ca vreti doar sa castigati un pariu.

Exista cel putin o metoda simpla, sigura, verificata de a scoate un dop dintr-o sticla goala.

Been there, done that. Smile

Syndicate content


Smokers