Skip to Content

Pe unde mai scriu

Psihoterapie Net

Este cel mai vechi site din Romania (in forma actuala 10 ani, cu variante anterioare vreo 14) care a avut ca principal obiectiv facilitarea contactului dintre psihoterapeuti si cei care au nevoie de psihoterapeuti.

Nu mi-am propus sa fie cel mai vizitat sau cel mai cunoscut (desi multa vreme a fost si una si alta) ci mai degraba un loc functional, care sa nu arate a magazin online (desi toti avem cate ceva de vanzare) si in care sa revii cu placere.

Puteti pune o intrebare unui psihoterapeut (sansele sunt mari sa va raspunda) sau puteti discuta in fiecare seara la ora 21.00 (ora Romaniei) in chatroom cu altii despre ceea ce va preocupa. Pe mine ma gasiti joia.

Știri Irlanda

Este placerea mea ca la cafeaua de dimineata sa fac un mic grupaj al stirilor care mi-au atras atentia pe insula unde imi traiesc anxietatile. Nu sunt neaparat stirile cele mai importante sau cele mai relevante, ci doar cele care mi-au atras mie atentia. Exista si un grup facebook dedicat acestor stiri, daca va intereseaza subiectul va puti abona https://www.facebook.com/groups/stiri.irlanda/

Primii doi ani n-am sarit nicio dimineata, nici macar in weekenduri. Acum uneori mai sar cate una, daca mi se pare ca stirile sau cafeaua n-au gust, asa ca nu fiti dezamagiti si reveniti a doua zi.

psihoterapie - biblioterapie - autoterapie

Este un grup de facebook care avut (ma rog, pentru mine mai are inca) intentia de a promova ideea de autoterapie si biblioterapie. Nu este neaparat un loc de gasit carti gratis (desi se intampla des si asta) ci mai degraba un loc in care gasiti filtrate (e placerea mea sa sterg posturile nerelevante) recomandari de articole, bloguri care pot avea o minima legatura cu autoterapia.

Pentru ca psihologii pot fi printre cei mai nesuferiti si iritanti dintre spammeri (probabil ca ati vazut deja grupuri inecate in anunturi despre "workshopuri-eveniment" despre cum sa comunici mai bine cu soacra, cum sa traiesti in armonie cu tenia interioara etc) acest grup este unul in care garantat nu veti gasi asa ceva. Sa fie macar unul pe lumea asta. Laughing out loudSmokers | page