Skip to Content

Adblock

Acest site nu este compatibil cu Adblock, UBlock & friends

(Iar daca totusi este compatibil, sa stiti ca este o eroare, anuntati-ma si pe mine, ca sa fac un efort sa nu mai fie. Wink )

Pentru a vizualiza conținutul acestui site este nevoie sa dezactivati Adblock pentru domeniul "paradigma.ro", ca in imaginea de mai jos.

Daca nu doriti sa dezactivati adblock-ul si vreti sa simtiti in acelasi timp si satisfactia profund romaneasca de a fi pacalit sistemul puteti dezactiva functionarea javascript pentru paginile "paradigma.ro". Nu garantez pe viitor, dar deocamdata acest mic hack functioneaza. Laughing out loud

Comments

E plictisitor

E plictisitor adblock-killerul asta. Si captcha-ul e si mai plictisitor

De adblock-killer scapi usor,

De adblock-killer scapi usor, punand paradigma.ro pe whitelist-ul adblockului. Ai vazut ce simplu a fost? Smile

De captcha nu poti scapa pentru ca daca l-as dezactiva ne-am ineca cu totii in spam. Nu inca, dar sunt in cautare de solutii.

...

Nu e o satisfactie profund romaneasca, Adblock este folosit in intreaga lume, nu l-am inventat noi. Vine dintr-o nevoie de aparare contra reclamelor tot mai agresive.

Adu un argument bun *de ce* ar trebui sa-l dezactivez pe pagina ta (e.g. ai reclame neintruzive) si mai discutam.

My house, my rules

Daca la mine acasa regula este sa te descalti la usa si tu vrei sa vii la mine acasa atunci accepti rugamintea/regula mea.

Daca nu tii neaparat sa intri atunci n-o respecti. My house, my rules. E atat de simplu.

Promit ca si eu am sa fac la fel pe blogul tau, am sa iti respect regulile... Wink

In ceea ce priveste "satisfactia profund romaneasca" ma refeream la conationalii nostri (plec de la presupunerea ca esti roman) care nu vor sa respecte regulile jocului dar vor sa se joace.

P.S. 1. Da, am reclame neintruzive (de regula un singur banner, sub continut).

P.S. 2. Daca trebuie sa te conving de ce trebuie sa intri pe blogul meu probabil ca nu suntem facuti unul pentru celalalt. Laughing out loudSmokers | page