Skip to Content

Despre vizite inutile si arta bagatului in seama a maidanezilor politici

Mihai Razvan Ungureanu este de parere ca Ioana Petrescu, ministrul economiei ar trebui sa isi dea demisia. Motivele pentru care crede MRU ca ar trebui sa se intample asta sunt usor confuze si variaza, de la faptul ca doamna ministru nu si-ar fi facut temele cu cifre precise atunci cand s-a dus la Cotroceni cu propunerea de reducere a CAS pana la motive de onoare, ca n-ar trebui sa fie asociata cu dl. Ponta.

De ce prim ministrul si ministrul economiei n-au avut cifre cand au mers la Cotroceni pot presupune destul de simplu, cei doi s-au prezentat la respectiva intalnire doar ca sa o bifeze. Propunerea de reducere a CAS e una politica iar refuzul ei de catre Basescu e tot unul politic. Nu are nimic de-a face cu o discutie economica pe cifre.

Ponta, vizibil plictisit de inutilul vizitei la Cotroceni cu un final cunoscut dinainte a spus-o cu subiect si predicat Basescului: "cu tot respectul, eu nu am incredere in gandirea dumneavoastra economica".

Nu sunt un fan al domnului Ponta, nu trebuie sa iti placa Ponta sau partidul lui ca sa intelegi ca orice masura, oricat de marunta care sa liberalizeze oricat de putin viata economica din Romania sufocata de taxele si impozitele adunate in cei zece ani de basism ar fi o masura binevenita. Romania se afunda in fiecare zi sub greutatea faptului ca fiecarui angajat ii corespund 1,28 pensionari. Daca din "angajati" scadem armada de paraziti angajati ai statului probabil ca procentul s-ar duce la 1,5 sau mai mult.

Imi place cum Mihai Razvan Ungureanu, acest maidanez politic care a trecut foarte rapid (din fericire pentru Romania) prin politica romaneasca acum, cand il mai asteapta doar cosul de gunoi al istoriei da lectii de competenta & moralitate tinerilor intrati in politica.

Domnu' Ungureanu, probleme cu coloana, ceva? Laughing out loud

Comments

ma doare capu cind va aud cu

ma doare capu cind va aud cu botox in buze. botox e o substanta paralizanta. daca ar avea botox nici nu ar putea vorbi. cred ca numai saptamina asta am vazut greseala asta de cel putin 5 ori.
"In cosmetic applications, a Botox injection, consisting of a small dose of botulinum toxin, can be used to prevent development of wrinkles by paralysing facial muscles."

Silicon sa fie atunci, ca sa

Silicon sa fie atunci, ca sa nu mai ai probleme cu capu' Laughing out loud

de fapt se foloseste acid

de fapt se foloseste acid hyaluronic nu silicon. se mai folosea collagen sau grasime dar am citit ca nu mai sunt asa de folosite Smile
bineinteles ca sunt si alte metode asa zis naturale.
nu, eu nu am folosit vreodata insa mai scap ochiu' pe net citeodata Laughing out loud

e simplu

Masura, fiind una liberala, pesedistii au imprumutat-o doar cu titlul...cifrele, graficele, strategia au ramas la liberali! Sa vedem acum cum vor face rost de ele...Ca doar si liberalii au depus cerere sa li se dea o copie a protocolului USL! Ar putea face schimb..
Tonta crede ca, daca "flutura"aceasta masura liberala de bun-simt,va aduna voturi "liberale"! Daca ar implementa-o acele voturi tot la liberali ar merge-de aceea nu s-a agitat.

Acum au inceput si eba plus

Acum au inceput si eba plus udrea sa dea in Ioana Petrescu..
"Am sa dau paste la ce-am postat pe facebook in legatura cu acest subiect:
Hai ca asta-i tare, EBA si cu Udrea, a.k.a. centura politica a Romaniei, se leaga de Ioana Petrescu, absolventa harvard, unde nu se trece pe blowjob si pe numele lui tata.. La campionatul mondial de tupeu astea doua ar iesi castigatoare. Dintre toti astia care puteau s-o critice s-au gasit fix doamnele "mm ds l shpng"(sau cum zice EBA m-am dus la shopping) si "parasuta". De ce oare mai sunt aici? Intrebare intrebatoare.."

Cat despre MRU e disperat saracu sa fie din nou relevant.. Da in Udrea, mai da si-n Basescu, mai se baga-nseama pe unde e ascultat.. Sa viseze in continuare, locul lui este in trecutul politic al Romaniei.

total de acord cu ce spui

total de acord cu ce spui tu.

In rest acum astept comentariile celor care sa ma acuze ca tin cu Ponta, Varanul, Iliescu, KGB-ul si alte obsesii de-ale lor.

Cat despre partea cu ministrul economiei Ioana Petrescu si blowjobul cred ca cei mai multi romani n-ar refuza oferta. Ceea ce nu putem spune despre EBA & Udrea, cele mai bune anafrodisiace pe care le cunosc eu.

Cand vad o poza cu buzele botoxate ale Ebei sau o poza cu sternul flasc al Udrei moare tot ce-i bun in mine...

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole