Skip to Content

denken macht frei

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Tara te vrea ocupat


Ieri am facut o mica tura pe la terasele din cartier. N-am intrat chiar in toate Smile doar am trecut pe langa ele, sa iau pulsul locului, dupa trei luni de absenta din cartier.

Terase foarte aglomerate, oameni multi si aparent multumiti cu conditia lor de participanti la viata teraselor. Era ca si cum acesti oameni incercau sa extraga ultimele picaturi de vara din zi, inainte de a incepe sezonul bucurestean de baltoace. Fara Rosia Montana, fara isteria maidaneza. Pro sau contra. Era ca si cum toate aceste teme centrale in viata romanilor n-ar fi existat.

Ruleta ruseasca se muta in Iowa

Americanii iau foarte in serios problemele celor cu nevoi speciale. Nu ca romanii, care nici o rampa de acces nu stiu sa o faca cum trebuie.

Ca sa nu lungesc prea mult povestea, iata stirea: statul Iowa permite orbilor sa cumpere/detina/poarte in public arme de foc. Ati citit bine. Orbii au nevoi speciale, cum ar fi aceea de a purta o arma de foc in public. Acum, in ce fel o vor folosi nu prea mai e treaba noastra.

Syndicate content


Smokers