Skip to Content

de pe strada

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Protestatarii cu Rosia Montana au fost goniti

Protestatarii cu Rosia Montana au vrut sa se alature marsului de ieri al federatiei din sistemul de sanatate "Sanitas", dar au fost goniti. Vai, vai, vai, acei "tineri frumosi", cum le place sa se autointituleze, au fost goniti...

Si-au manifestat apoi pe net dezamagirea pentru "lipsa de solidaritate etc". Cam ca o pitzi care i-a facut avansuri unui tip oarecare care parea disponibil iar tipul i-a spus ca, e disponibil dar are si el standardele lui...

Cutzofili si javrofobi reloaded

Cu riscul de a plictisi am sa vorbesc astazi despre un subiect din zona eternei dispute din onlineul romanesc dintre cutzofili si javrofobi.

Ieri mergeam linistit pe o strada la fel de linistita iar in fata mea, la vreo 100 de m mergea si el tot linistit un tip cu vreo 10 maturi pe umar. Presupun ca incerca sa le vanda, sau era ceva colectionar care le scosese la aer, whatever.

La un moment dat brusc s-au napustit asupra transportatorului de maturi din boschetii din stanga-dreapta vreo 4 caini. M-a surprins felul in care au aparut cainii, brusc, fara preaviz, 2 din stanga, 2 din dreapta, parca si-au dat prin statie. Un fel de flashmob canin cum ar veni.

Amiabila

Trec printr-o parcare de supermarket. Soferul mic, ingandurat, aflat la volan in masina pe care si-ar dori-o (cat de cat) protectoare.

"Vizitatorul" sau, rezemat in exterior de masina, cu un look&feel de cocalar-recuperator, tatuaje grotesti pe bratele groase, bermude si slapi, agita niste foi de hartie in mana:

"Bah, o facem amiabila cum zic eu sau te bat"

Nunta de motociclisti

Mergeam linistit pe strada (Bd. Decebal adica) azi, sambata, pe la amiaza cand am auzit o harmalaie de nedescris facuta de motociclete. Nu prea imi plac motociclistii, sunt galagiosi, au impresia ca au drepturi speciale izvorand din cele trei testicule din dotare si atunci cand eu unul sunt la volan mie imi dau un sentiment de nesiguranta. Una e sa iti indoaie un prost o tabla ca a dat cu tabla lui ruginita peste tine si alta e sa iti indoaie un prost o tabla cu capul din dotare pentru ca nu i-a iesit figura aia complicata cu acordat prioritatea. Sau se dezechilibreaza pur si simplu in fatza ta din motivele lui personale. In a doua situatie, in afara de tabla mai ai si grija capului prostului. Oricat ar parea de nedrept prostii sunt protejati prin lege.

Sa revenim. Dupa cum ziceam multa harmalaie motociclistica. Multa. Ma uit mai bine si vad un intreg cortegiu de motociclete, care mai de care mai dispus sa accelereze zgomotos. Cu baloane agatzate pe ghidoane.

Syndicate content


Smokers