Skip to Content

Darwin te iubeste. La fel si Daeniken

Nu stiu daca stiati dar una din bataliile cele mai grele care se duc in SUA este o batalie putin vizibila si care se duce in general pe partea din spate a masinilor. Acolo unde oamenii pun tot felul de stickere cretine gen "soacra la bord", "sunt stresat, nu ma claxona" sau "primesc fete in gazda".

In batalia dura care se duce pentru partea dorsala a masinii americanului de rand 2 tipuri de stickere se confrunta cel mai rau, mai rau decat Basescu cu Ponta, mai rau decat rachetomodelistii palestinieni cu omologii lor israeliti. E batalia dintre Jesus si Darwin. Un fel de batalie finala dintre bine si rau cum ar veni. Dintre Dreapta Credinta si Fiara Babilonului.

Intr-o tara care inca nu a apucat sa isi inmoaie bine buzele in cupa dulce a secularizarii asa cum este America cea bigota (scuzati pleonasmul) disputa vetusta (si stupida) creationism vs. evolutionism s-a mutat in strada, pe curul masinilor. E mai greu acum de dat - legal vorbind - la oase evolutionistilor asa ca Iisus ne iubeste si el de pe unde poate, din parcari, de pe masini.

Viermii cei neadormiti ai evolutionismului au trecut la contraatac, fara jena sau creativitate si au inceput sa isi umple si ei masinile cu stickere pe care scrie "Darwin te iubeste". E ca intrebarea aia retarda pe care o pun unii cocalari copiilor "cine te iubeste mai mult, mamica sau taticul?"

Eu cred ca batalia stickerelor despre cine ii iubeste mai mult pe americani
(incerc sa rezist tentatiei de a face acum glume de santier cu Al-Qaida, una pe saptamana e destul, ca poate imi scade pagerankul) s-ar putea transa foarte simplu daca ambele parti ar accepta ca si evolutionismul si creationismul vorbesc cam despre acelasi lucru.

Mai precis eu le-as spune onanistilor celor implicati in mica lor guerrilla cu stickerele ca evolutionismul este forma prin care Dumnezeu a creat lumea. Mie mi se pare oligofren de simplu.

Orice explozie este de fapt o combustie ultra-rapida. Un foc care arde atat de repede ca n-apucam sa vedem nimic. Dar daca filmam o explozie cu incetinitorul vedem ca are niste etape. Cele 6 zile creationiste ale Bibliei nu par sa fie zile "de-ale noastre".

In acest sens eu cred ca evolutionismul este doar creationism vazut cu incetinitorul sau viceversa, depinde cu ce echipa tineti.

Astfel si evolutionistii si creationistii ar putea ajunge la concluzia ca sunt asemanatori si sa isi uneasca destinele impotriva lui Erich von Daeniken, ca ala e dujmanu', ca nu tine nici nu Darwin, nici nu Dumnezeu, tine cu extraterestrii, uciga-l toaca!

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole