Skip to Content

Dan Diaconescu

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ce va face Dan Diaconescu?

Am auzit ca Dan Diaconescu in Direct ar fi primit 3 ani cu executare. Sfidarea cu postul tv scos in afara controlului marionetelor din CNA nu a ramas chiar fara urmari.

Habar n-am daca faptele pentru care a fost condamnat sunt pe bune sau este o facatura 100%. Miza condamnarii este evident una politica. Chiar daca e vinovat de ceea ce i se pune in carca Dan Diaconescu nu este un interlop oarecare. Este un tip inteligent, ambitios si fara scrupule care de ani de zile incearca sa intre in jocul rechinilor. A si reusit sa strice somnul catorva. Fiind un tip inteligent presupun ca si-a asumat asta. Ca si-a calculat optiunile si eventual are planurile B si C pregatite.

Bravo, Dan Diaconescu! Bravissimo!

Dan Diaconescu da tuturor romanilor o lectie de rezilienta, demnitate si curaj in fata abuzurilor unui sistem. N-o sa discutam acum calitatea/continutul emisiunilor domniei sale, nici eu, nici tu, distinse cititor al acestui blog, nu suntem consumatori de "Dan Diaconescu In Direct"

DAR

in conditiile in care televiziunii de garsoniera DDTV i s-a bagat soseta in gura in cel mai jegos fel (prin CNA si doar atunci cand n-a mai raspuns la comenzile politice) Dan Diaconescu a decis altfel decat sistemul.

Syndicate content


Smokers