Skip to Content

cuvinte

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Rutabaga sau dileme gastro-terminologice

Am sa incep prin a va marturisi ca sunt un mare fan al guliilor, napilor si a tuturor radacinoaselor asemanatoare. Cu totii avem micile noastre slabiciuni.

Asa ca, unul dintre primele lucruri pe care le-am cautat la raionul de vegetale cand m-am relocat cu arme, iubita, carti si bagaje in Irlanda au fost guliile. Pe care nu le gaseam pe nicaieri. Prilej cu care am inceput sa imi pun intrebari existentiale cum ar fi "ce tara o fi aceea fara gulii?", "cum or putea trai salbaticii astia fara gulii?" etc.

In limba innuita nu exista cuvantul "libertate"

In limba innuita nu exista un cuvant pentru "libertate". Cel mai apropiat ca sens ar putea fi "annakpok", care inseamna "neprins".

Orkusuga

"Vampir energetic".

Cuvant de origine islandeza, folosit ocazional si in engleza, "orkusuga" reflecta foarte bine realitatea acelor persoane pe care am avut ghinionul sa le intalnim cu totii, dupa a caror intalnire plecam obositi, lipsiti de energie.

Apodyopsis

(substantiv) Actul de a dezbraca mental pe cineva, de a-ti imagina persoana cealalta ca fiind dezbracata.

Irrumatio

Am intalnit de mai multe ori cuvantul "irrumatio" pe net. Nu era esential pentru cititul meu pe diagonala asa ca l-am depasit cu gratie. La un moment dat dintr-un context oarecare m-am prins ca "irrumatio" este de o forma de sex oral. Hopa. Am devenit curios. O forma de sex oral? O alta decat cele cateva - putine - consacrate? Deja merita sa bag un "define:irrumatio" in fereastra lui Google's Chrome...

M-am lamurit repede ca "irrumatio" este aceeasi Marie cu alta palarie. Aceeasi felatie cu alt nume.

Syndicate content


Smokers