Skip to Content

Cum se strica un motor de masina de la frig si mahmureala

Stau linistit la cafeaua de dimineata pe malul marii, chiar foarte de dimineata dupa standardele mele si aud un motor de masina turat constant. No problem, or mai fi si altii ca mine care au probleme cu bateria masinii vlaguita de lacomia laptopului. Turatia se inteteste si ma gandesc ca poate omu' are consumatori mai puternici.

Turatia e tot mai mare, suficient de mare pentru a-mi starni curiozitatea. Las balta temporar partea cu cafeaua si ma uit dupa masina turata. Fum mult si gros si un miros de plastic ars. In masina pare o silueta cazuta cu capul pe volan.

Sunt inca marcat de povestea cu Gigi asa ca ma duc sa vad care-i treaba. Bat in geam, incerc usa, intr-un final silueta misca. Ma gandeam ca s-a intoxicat cu gaze dar pare vioi. Iese din masina, opresc motorul. Nu, nu voia nici sa se sinucida, totul era ok, mai putin faptul ca pornise motorul sa se incalzeasca si adormise cu piciorul pe pedala de acceleratie. Am cunoscut multi soferi si ispravi d'ale soferilor insa asta e prima pe care o aud.

Dupa cateva minute bune fumul gros se risipeste, ii donez niste antigel iar masina o ia la prima cheie. Fiat Panda. Buna masina. Smile

Il invit la o cafea, daca tot am trezit omu', adica sa se incalzeasca si altfel decat distrugand motoare iar viata merge mai departe. O noua zi, o noua sansa. Jos Basescu!

Made in Vama Veche

Comments

Pingback

[...] cei care isi urasc masinile. Sau altfel spus, care le abuzeaza fara miza. Vecinul de cort de care v-am mai povestit astazi m-a intrebat daca stiu vreo metoda de "crackuit" masina pentru ca si-au uitat cheile [...]

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole