Skip to Content

Cum sa termini o noapte alba like a boss adica cu o conferinta de presa

Dupa negocierile-maraton care au durat 16 ore, cei patru cavaleri ai apocalipsei, Putin, Porosenko, Merkel si Hollande au iesit la declaratii separat, fiecare dupa chipul si asemanarea lui, ca sa nu fie asociat de public cu vreunul din golanii ceilalti

Mie Vladimir Putin mi s-a parut cel mai fresh, dovada ca scoala militara, tineretile agitate plus cariera de spion si-au spus cuvantul. Ca spion cam ai antrenament la nopti albe.

Zice Putin "n-a fost cea mai buna noapte din viata mea, dar e ok". Mda. Pentru un baiat care va lasa in urma nu doar ADN-ul ca noi toti, sau doar un nume pe o carte de istorie, ca Merkel si Hollande ci, in cazul lui va lasa si niste modificari pe harta Europei, Putin face pe modestul.

Intamplarea face ca timp ce ma uitam la videoclipul cu Putin un prieten din Romania sa imi dea pe messenger "ce zici, va fi razboi sau nu?".

Ii raspund ca eu nu cred ca va fi razboi, sau in orice caz, nu un razboi cu subiect si predicat.

Putin nu va ataca Ucraina, ca n-are de ce, asa cum nici Ucraina nu va ataca Rusia, ca n-are cu ce. Iar UE abia asteapta sa se termine circul, ca tocmai au pierdut cateva zeci de miliarde de euro din cauza sanctiunilor si pe seceta asta fiecare miliard conteaza.

Singurii nemultumiti de varianta pacii par sa fie separatistii din Ucraina (ca na, ca razboinici aveau si ei o viata misto, mai o adrenalina, mai un viol, daca redevin civili trebuie sa mearga la munca si nici de munca nu se prea gaseste) si, evident, americanii care au iesit usor deranjati la stomac din tot bollywoodul asta ucrainiean. Euromaidanul a fost cea mai neinspirata manarie americana din ultimii ani. Mai neinspirata chiar decat spanzurarea lui Saddam Hussein, un tip cumintel de felul lui, spanzurare care a dus la aparitia "Statului Islamic".

Daca pe vremea lui Ianukovici maioneza ucrainiana era o suspensie greu de digerat dar stabila acum insa maioneza s-a taiat si da sa se separe in partile ei componente.

Ocazie cu care Rusia si-a flexat muschii globali, facand niste piruete mai ceva ca Mircea Badea pe scena cu motociclistul iar Ucraina a demonstrat ca e doar un imperiu de carton (si cartonul acela cam umezit) si ca n-are nimic. Nici inspiratie, nici tancuri, nici demnitate, nici prieteni. Ba, da' nimic nu are.

Pana sa isi ia tzeapa cu euromaidanul Ucraina isi arata muschii la Romania, cand cu sabotajele din Delta, cand cu miracolul Insulei Serpilor care devenise brusc locuita, cand cu haituirea romanilor din Bucovina. Acum insa Romania a devenit numa' buna de cerut ajutorul...

Eu cred ca privind la stirile contradictorii despre spartachiada din est romanii pot sta linistiti.

Dusmanii romanilor nu sunt Putin si Armata Rosie ci, la fel ca si pana acum sunt Parlamentul Romaniei si Directia Taxe si Impozite.Smokers | video_youtube