Skip to Content

Corului băsiştilor binari

Am pus de curand un comentariu pe feisbuc in care pomeneam ca una dintre partizanele infocate ale domnului Basescu nu stie sa isi aranjeze bine cortul. Desi informatia era 100% adevarata si verificata de mine cu ochiul liber Smile toata povestea era, pardon de expresie, un pamflet. Si in intentie si in realizare. In realitate mi se cam rupe mie de TB si de gibonii care il simpatizeaza.

Insa de la modestul meu post cu cortul m-am trezit cu un alt gibon ca face ceva aluzii grosiere cum m-as afla in barca adversarilor politici ai Basescului.

M-am tot gandit ce sa raspund, daca sa raspund, pana la urma am decis sa imi igienizez contul si sa ii dau block gibonului cu comentariile. Chiar erau cretine comentariile, imi stricau mojo-ul.

Frati băsişti, daca va rataciti pe modestul meu blog personal haideti sa ne lamurim un pic, atat cat va duce pe voi instalatia voastra de navigare prin realitate.

Daca mintea voasta este binara nu inseamna ca si realitatea este binara.

Sa luam cateva exemple la intamplare:

 • Pot citi poezie fara sa urasc proza.
 • Pot injura Pakistanul fara sa iubesc India.
 • Pot sa dispretuiesc nazismul (o forma jegoasa de socialism) si in acelasi timp sa respect poporul german.
 • Poate sa imi fie sila de zionism (o forma jegoasa de imperialism) si in acelasi timp sa ii respect pe evrei si sa am o mare admiratie pentru contributia lor la cultura universala.
 • Poate sa imi fie sila de Bruxelles (nu de oras, credeam ca v-ati prins) dar in acelasi timp sa imi placa Europa.

  Etc. Etc.

  Alo? Băse people? Are vreun pic de sens pentru voi ceea ce spun? Capisci?

  Pot sa il consider pe Basescu o nenorocire in istoria romanilor (e convingerea mea) si in acelasi timp sa nu dau prea multe parale pe adversarii lui politici.

  Stiu ca e greu pentru o minte binara, d'aia facuta de functioneaze cu "tertium non datur" dar exista viata si dupa zero si unu. De asta e si frumoasa viata, ca exista o infinitate de variante. Ca din aceasta infinitate voi reusiti sa vedeti doar doua variante asta e o limitare voastra. Imi pare rau pentru voi.

  Cu alte cuvinte daca va deranjeaza faptul ca nu imi place Basescul, puteti sa mi-o spuneti, sunt baiat mare, pot sa suport ca nu e toata lumea de acord cu mine, dar nu imi atribuiti, va rog, iubiri nenaturale fata de felicsi, plagiatori dovediti, etc etc. Haideti sa ramanem pe aleea principala a realitatii.

  Altfel drumurile noastre se vor intersecta mai rar. Si pe online si pe offline. Rar de tot.

 • Comments

  pai....

  bai frate, stii de ce mi-e mie ciuda, si mor de ciuda ? ca am ajuns asa de indoctrinati de o parte sau alta incat daca sunt impotriva tuturor, ca-i Basescu, ca-i Ponta sau Antonescu, daca-i vad pe toti ca pe niste scursuri, tot de basist sunt catalogat.
  Si da, mor de ciuda ca nu pot sa fac pe nimeni sa-si dea seama ca daca uraste doar o parte a baricadei, inseamna ca-i indoctrinat deja. Si ca nu-i o gandire sanatoasa, fratilor, in felul asta nu se va schimba vreodata ceva. Doar vom trece de la un rau la alt rau...
  Doar zic...

  Daca ii vezi pe toti ca niste scursuri e ok

  Daca ii vezi pe toti ca niste scursuri e ok, e alegerea ta, pot s-o inteleg. Lehamitea e sport national. (In treacat fie vorba sunt de acord cu tine, dar nu asta era tema postului meu.)

  Te inteleg ca din Flandra esti tentat sa ii vezi pe toti la gramada, o apa si un pamant. Cand insa esti obligat sa vezi lucrurile mai de aproape le vezi mai nuantat.

  Insa postul meu era despre altceva. Despre aceia care atunci cand eu il injur pe Basescu ei tin mortis sa insinueze ca daca eu injur Basescul probabil ca tin cu Ponta. Lor le scriam cu drag... Smile

  super post

  Super post, inteligent, amuzant, puternic, dar poza este oribila, oribila, oribila.

  De gustibus

  poza ar putea fi o ilustrare a nemuritorului vers al lui Chilian "m-am nascut cu trei manutze" din "Termopane, termopane".

  Altii ar putea avea o alta cheie de lectura, de exemplu o ilustrare a versului popular "frunza verde de cicoare, nici in biceps nu ma doare". De poporul roman, cum ar veni.

  Poza poate fi citita in multe feluri. De gustibus. Ma bucur ca iti place postul meu.

  Post new comment

  The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

  More information about formatting options

  CAPTCHA
  Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
  Fill in the blank


  Smokers | articole