Skip to Content

Conu Ponta față cu reacțiunea

Stim cu totii cum conu Ponta a pierdut alegerile pe mana romanilor din strainatate. Pe mana "diasporei". ("Diaspora romaneasca" cum sunt numiti in mod nefericit romanii din strainatate prin analogie cu evreii. Doar ca evreii au comunitati si urzeli colective pe cand romanii au doar interese. Individuale. E ca si cum ai numi o gramada de carne "organism" doar pentru ca este o compusa din celule diferite puse impreuna.)

Destinul ironic a facut ca Ponta sa ramana la butoane si dupa pierderea alegerilor. Butoane din spatele carora isi traieste nefericirea de a nu lenevi cinci ani la Cotroceni, nefericire pe care o distileaza in taxe noi pentru romanii din tara si glumite pentru romanii din strainatate. Cea mai recenta e delicioasa.

Ponta a numit ca reprezentant al romanilor din strainatate - well, asezati-va bine - un deputat PSD care are interdictie de a parasi tara. Din motive stiute doar de el si Parchet. Cătălin Rădulescu pe numele lui de fata, nu ca numele ar fi important. Finut, elegant, pasiv-agresiv, Ponta 100%.

Asa ca romanii din strainatate care vor sa dialogheze cu reprezentantul lor PSD vor trebui sa vina in Romania, ca Romania nu vine la ei.

Sau sa se concentreze in continuare la capsuni, ca la votat dupa parerea lui Ponta nu se pricep. Laughing out loud

Comments

o alta lege electorala

O alta lege electorala ar trebui poate sa clarifice situatia "alegatorilor" din afata tarii, adica chiar aia de si-au luat tara inapoi. Pe alte meleaguri (la care ne uitam cu jind) nu pot vota toti cei din afara (eventual cu inregistrare prealabila la ambasade si consulate)

Eu am votat in Dublin fara

Eu am votat in Dublin fara nicio problema, cu stat la coada doar 45 de minute.

In alta ordine de idei:

Probabil ca o lege electorala

Probabil ca o lege electorala inteligenta ar trebui sa ii indeparteze imediat de la putere pe cei care au pierdut alegerile.

Faptul ca romanii s-au declarat impotriva lui Ponta si cu toate acestea sunt condusi in continuare de el mi se pare o insulta zilnica impotriva celor care au iesit la vot.

Nu ca ar fi prima, au mai votat odata romanii impotriva lui Basescu si acesta a ramas in continuare la putere pentru ca asa au vrut jupanii din Occident...

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole