Skip to Content

concursuri

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Am castigat un concurs

O vorba veche din studentii batrani spune ca prima conditie ca sa iei un examen este sa te duci sa il dai. La mine s-a verificat, cele mai multe examene pe care le-am luat ca student au fost luate pentru ca in ultimul moment m-am hotarat sa ma duc pe acolo sa vad care-i treaba.

Unul care imi vine acum in minte, la psihologia muncii, avea o materie confuza si un profesor si mai confuz, n-am fost nici la cursuri si nici n-am citit ce era pe acolo.

In dimineata examenului (pentru care nu invatasem nimic si ca atare ma hotarasem sa nu merg, ca n-aveam de ce) m-am gandit cu invidie la colegii care dupa examen vor iesi la o terasa la bere. Am deschis cartea la intamplare si am citit cateva minute dintr-un text mirobolant despre cum trebuie vopsite in verde echipamentele din ateliere ca sa aiba muncitorii pofta de munca. Am plecat la scoala sa particip doar la partea cu berea si colegii m-au convins sa intru si la examen, ca n-am ce pierde. Decat examenul, fireste, dar la ala oricum renuntasem dinainte.

Syndicate content


Smokers