Skip to Content

Coasta de drac a fost digitalizata

O gluma mai veche spune ca femeile sunt mai avansate tehnologic decat barbatii pentru ca ele se masturbeaza digital. Activitatea barbatilor are un aspect mai degraba manual.

A fost odata ca niciodata o revista feminista britanica care a facut istorie. Timp de 29 de ani si 239 de editii din 1971.

Timpuri grele, nu doar pentru femei, ci si pentru oameni.

Restul oamenilor. Smile

In plin razboi rece, cand stirile zilei erau amenintarile nucleare, Cortina de Fier, organizatiile teroriste comuniste, razboiul irlandezo-irlandez, o revista cu un nume genial si iconoclast, "Coasta de rezerva" ("Spare rib") se incapatana acum 45 de ani sa le invete pe femei cum sta treaba cu orgasmul, cu masturbarea (ca tot a venit vorba), cu avortul, ce sa faci cand Dumnezeu te-a facut mai paroasa decat permite legea si multe alte teme care n-aveau de face cu ingrijorarile generale ale vremii. Razboiul nuclear gen.

Buun, deci "Coasta de rezerva". O aluzie obraznica la balbaiala Creatorului care se hotaraste in ultimul moment sa ii faca o jucarie sexuala lui Adam, canibalizandu-l putin pe la coaste... Laughing out loud

British Library se hotaraste sa salveze acesti 45 de ani de revolutie feminista, face efortul de a digitaliza cele 239 de numere ale revistei "Spare Rib" si le ofera gratis publicului interesat.

Asa ca, daca sunteti interesat de trecut, media din secolul trecut si felul in care s-a transformat femeia dintr-o anexa docila ale gospodariei (coasta de rezerva cum ar veni) in bestia asertiva din zilele noastre care este ea bestie puteti frunzari din colectia "Spare Rib"

Eu unul sigur am sa o fac pentru ca am vaga impresie ca dupa ce vor reusi toate campaniile de emancipare a tuturor minoritatilor va trebui ca barbatii albi, heterosexuali, cu studii si joburi sa isi lanseze propria miscare de emancipare, ca doar ei au ramas neemancipati. Si cred ca am putea ne inspiram si din colectia revistei "Spare Rib".

Ce ziceti de numele "Main Rib 2.0"? Sau "The Original"? Sau "The Forgotten Rib"? Laughing out loud

Comments

emancipare

Bine, cel putin tu ai barba de inainte sa fie la moda. Smile Faci parte dintre cei adevarati!
Am inteles si argumentul tau legat de plimbatul copilului, si cel legat de gatit (dar atunci ce mai fac femeile? merg la mall??).
Probabil de asta nu are loc o emancipare a noastra, fiindca avem viziuni prea divergente. Tongue

Emanciparea Coastei Principale

Ei, bine cel putin ca nu a fost impozitata (coasta de drac). Tongue
Eu sunt pentru tot ce propui tu lol, inclusiv emanciparea barbatului.

Pare ca a inceput deja o pseudo emancipare - toti si-au lasat barba!
Cred ca o emancipare de esenta ar fi intr-adevar de dorit.

Adica, degeaba iti lasi barba daca te vede lumea plimband copiii in parc, cu caruciorul...

Long live the real rib!

Cam ce-ai vrea tu sa zici despre barba si purtatorii de barba, aa?

In ceea ce priveste plimbatul copiilor in parc mie asta mi se pare cel mai frumos cadou pe care isteria feminista l-a facut barbatilor. Poate chiar singurul care conteaza. Cadou facut indirect, nu din generozitate.

Mie mi-a facut o placere enorma sa ies cu caruciorul cu fii-mea in parc, mi se pare o activitate perfect barbateasca. Te plimbi, socializezi, te detasezi de zgura zilnica, scapi de cicaleala de acasa.

Ca si gatitul, care, asa cum am mai tot zis si cu alte ocazii, este o activitate prea importanta pentru a fi lasata pe mana femeilor.

Long live the real rib!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole