Skip to Content

Clandestino

Pisicile sunt celebre pentru abilitatea lor de a iesi din belele. Si, sigur, si pentru abilitatea lor si mai mare de a intra in belele. Laughing out loud

O pisica isi facea somnul de frumusete pe aripa un avion mic (ceva moto-planor din cate se vede in videoclip), a ignorat cu gratie zgomotele facute de pilot la decolare si...s-a trezit acolo unde nici vulturii nu se avanta. Darmite pisicile.

Noroc ca a dat peste un pilot civilizat, care n-a trimis clandestinul la plimbare ci a aterizat de urgenta din motive felino-umanitare.

Expresia pilotului cand vede clandestinul e priceless.

Intamplarea asta mi-a adus aminte de penultimul meu motan care intr-o iarna cu un ger siberian a disparut de acasa vreo trei zile. A iesit si nu s-a mai intors iar noptile erau -15 -18 grade. Deja strangeam bani pentru achizitionarea unei pisici noi.

Dupa trei zile a aparut si motanul mirosind ingrozitor a fum si rotund ca un parlamentar roman dupa doua mandate consecutive. Trei zile de degustat din produse traditionale din vreo afumatoare insuficient securizata prin cartier...

Urmarea? Spalaturi succesive cu tot felul de chimicale pana am scos mirosul de afumatoare, dieta si privare de libertate pana cand temperaturile exterioare au revenit la peste zero grade.

Asta apropos de abilitatea pisicilor de a intra in belele...Smokers | video_youtube