Skip to Content

Cine aduce cadourile?

Gata, e oficial, avem primul premier in functie cercetat penal. Sigur, avem si un presedinte in functie care a scapat confuz si neconvingator de o acuzatie de incompatibilitate si care a cerut stins si inexpresiv emotional demisia premierului.

Si, sigur, mai avem si un fost presedinte de zile mari caruia in ultimele zile i s-au tot deschis si redeschis dosare penale, vechi si noi. Santaj, talharie, furt, abuz in serviciu, fals, are cam de toate. Cred ca doar de acuzatia de viol a scapat insa aici din motive pur tehnice, violul presupune unele dotari hardware de care nu il suspectez pe domnul Basescu.

Acu' gura lumii sloboda ar zice ca cercetarea penala a premierului este un ultim cadou pe care fostul presedinte-jucator Basescul il face poporului roman. Dupa Nastase, Voiculescu, Vantu, Becali, Copos si toate celelalte cadouri.

Dupa zece ani in care Basescul a sortat si arhivat informatii de la servicii treaba cu credinta in independenta justitiei e ca si credinta in existenta lui Mos Craciun: este problematica, este corecta politic, necesita o anumita naivitate si bucurie de a trai.

Dar, la fel ca si cadourile de Craciun, nici nu mai conteaza daca acel cadou ti l-a adus Mos Craciun, tiranozaurul Traian Basescu sau independenta justitiei.

Te bucuri de cadou si atat. Gaudeamus. Laughing out loud

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole