Skip to Content

Ce tehnici de guerrilla folositi pe Facebook?

Azi dimineata vad un comentariu pe unul din grupurile de FB pe care le pazesc cu ciomagul in mana ca sa nu se umple de spam: "las si eu un comentariu aici, ca ma intesereaza ce discutati si vreau sa primesc notificari la postarea asta".

Deci da. Am tras aer adanc in piept, mi-am spus in sinea mea de zece ori "nu este spam, nu este spam, nu este spam..." si apoi mi-am dat seama ca in afara onestitatii brutale comentariul respectiv era absolut legitim, omul avea dreptate. Era interesat de o anumita discutie iar nu FB nu ii oferea nicio posibilitate de a se abona la notificari, alta decat de a pune un comentariu oarecare.

Apoi mi-am adus aminte de cateva din tehnicile mele de guerrilla cu FB-ul. De exemplu atunci cand postez un link pe timeline-ul meu niciodata, absolut niciodata scraperul FB nu il recunoaste din prima si sa insereze o poza + un teaser. Asa ca trebuie mai intai sa postez un link simplu, apoi il sterg iar apoi il postez din nou. A doua oara il recunoaste corect si posteaza foto + teaser.

Cand spun "guerrilla" ma gandesc la mici trucuri nedocumentate care iti fac viata mai usoara atunci cand ai treaba pe campiile mlastinoase ale facebookului. Cum ar fi acela ca daca ai bifat pe un grup moderat ca un anumit membru sa posteze automat si apoi te razgandesti nu mai poti debifa asta. Solutia pe care am gasit-o eu este sa sterg membrul respectiv din grup si sa il adaug imediat la loc si atunci ramane membru al grupului dar nu mai are drept de postat automat.

Si uite asa am ajuns la intrebarea din titlu: care sunt trucurile pe care le folositi in lupta voastra zilnica cu FB-ul? Testate astazi, nu ieri. Smile

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole