Skip to Content

Ce-ai face daca ai avea un milion de euro?

Aceasta era o intrebare pe care o tot posta unu' pe grupurile de feisbuc de le pastoresc eu.

Ceva nelepist trist, scuzati pleonasmul, i-am dat cu flit pana la urma (ban adica) ca era tare plictisitor dar, tre' sa recunosc ca intrebarea in sine, desi banala, exercita o atractie perversa.

Dupa ce mi s-a normalizat nivelul de adrenalina tulburat de catre spam (eu asa patesc de la spam, imi creste adrenalina) am inceput sa ma gandesc ce as face eu daca Pestisorul de Aur mi-ar lasa o gentutza cu un milion de euro sub volanul dubei in care imi petrec savurez pe indelete vara.

Pai la mine e destul de simplu, eu ma hotarasc repede.

1. Cu doar 0,5% din suma donata de Pestisorul de Aur mi-as lua un aparat foto si un obiectiv mai luminos. (De la o varsta incolo apreciezi luminozitatea in toate formele ei. Mai ales full-frame.)

2. Alti 4% i-as da pe o autorulota mai maricica si care sa nu piarda ulei. (De la o varsta incolo apreciezi motoarele carora nu trebuie sa le ridici capota tot timpul ca sa le verifici nivelul de ulei.)

3. Urmatorii 0,5% i-as cheltui in mod creativ impreuna cu iubita mea. (De la o varsta incolo apreciezi modurile creative de a-ti petrece timpul cu iubita)

4. Maruntisul care a mai ramas, restul de 95,0% din donatia Pestisorului i-as investi intr-un teren in Bruxelles, pe cat posibil in apropierea Parlamentului European si as pune terenul gratuit la dispozitia cetatenilor romani de cele mai diverse etnii posibile care doresc sa isi stabileasca tabere acolo dar n-au unde, ca din spatiile publice ii cam goneste politia. (De la o varsta incolo simti nevoia sa faci ceva si pentru comunitate.)

Astfel s-ar bucura si bruxellezii de diversitatea europeana, nu doar romanii (=acordeoane, munti de cartoane, puradei in curu' gol, "hai sa-ti ghicesc, boierule", focare de infectie, portofele duse in Nirvana, ocazional cate un viol epic). Poate ca s-ar implica si ceva organizatii gen "Societatea Pentru Mizerie Deschisa" care sa ii ajute sa isi pastreze traditiile, cine stie?

Aiuritul ala de Cioroianu venea cu o solutie ne-democratica, ne-europeana, visa sa cumpere un teren in Egipt si sa ii ajute pe Cei-al-caror-nume-nu-poate-fi-spus-in-public-ca-primim-amenda sa se mute acolo. Nepotrivita solutie. Bad Cioroianu, bad dog, sit! Si ei sunt cetateni europeni si au drepturi. De ce sa se mute in Egipt cand se pot muta in Bruxelles?

Belgia e multiculturala (intrebati-i pe flamanzi ce misto e sa fii multi-kulti), e numa' buna pentru tabere multi-culturale, manca-l-ar tata de multiculturalism.

Eu cam asta as face cu milionu' meu. 0,5% echipament foto, 4% echipament auto, 0,5% creativitate in cuplu si 95% investitie in traditiile europene.

Voi ce ati face cu un milion de euro?

Comments

M-as mai naste odata

M-as mai naste odata!(O alta identitate,o alta nationalitate,o alta tara,o alta casa,o alta viata...poate si un alt noroc!)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole