Skip to Content

Care vrei un pic de Putin?

M-am impiedicat pe internet de o stire de mi-a dereglat ceasul de la laptop. E prea ireala ca sa fie adevarata, dar si daca este adevarata atunci viata bate pe crestet decenii de film si literatura SF.

Jurnalul.md sustine ca dl. presedinte al Rusiei Vladimir Putin, in generozitatea lui fara margini, ofera gratuit material seminal propriu tuturor femeilor interesate, in scop de reproducere.

Sigur, stirea nu ne da detalii esentiale legate de modalitatea de recoltare, cum ar fi cati/cine sunt angajatii recoltatori de ADN prezidential, daca sunt doar femei sau si barbati, cat de dese sunt sedintele de recoltare, daca se folosesc in timpul recoltarii si materiale ajutatoare, daca este permis si public in timpul sedintelor etc, etc, exista atat de multe intrebari fara raspuns.

Orice femeie din Rusia ar putea avea copii de la Vladimir Putin. Potrivit presei internaţionale, propunerea a fost făcută de către deputatul rus, Yelena Mizulina, care este şi preşedintele Comisiei pentru familie, femei şi copii.

Potrivit deputatului rus, fiecare femeie cu cetăţenie rusă, care va dori să nască un copil de la Vladimir Putin, va primi prin poştă, materialul genetic al acestuia.
Mizulina spune că viitoarele mame vor beneficia de o alocaţie specială din partea statului rus.

Mai mult, aceşti copii urmează să înveţe în instituţii speciale, unde vor fi educaţi să fie devotaţi țării și președintelui. Ulterior, aceştia vor face parte din elita militară şi politică a Federaţiei Ruse.

Femeile de alte naţionalităţi, însă, vor trebui să achite o anumită sumă pentru a primi materialul genetic a lui Putin, iar după ce vor naşte, copiii vor fi trimişi în Rusia.

De cand am citit stirea asta am o idee care nu mai imi da pace. Nu ma intereseaza ADN de la presedintele Rusiei ca nu am ce face cu el in scop reproductiv, am si sexul nepotrivit si nici varsta nu ma avantajeaza insa mi-ar placea daca as putea primi un singur spermatozoid prezidential, hai, maxim doi, ca sa sa nu plictiseasca, sa se joace impreuna. Prin posta, desigur.

I-as tine cu respect intr-un acvariu in miniatura, le-as pune stiri cu desfasurarea anchetei de la Lukoil, i-as tine la curent cu sondajele cu favoritii la prezidentialele din Romania, orice i-ar putea interesa si multe altele. Cand m-as uita la ei (prin microscop, desigur, ca sunt mititei, saracii chiar daca sunt din os de presedinte) cum dau ei din coditza si se freaca unul de celalalt as simti cumva ca sunt conectat la Maicuta Rusie si la tot ce a inseamnat ea pentru noi, romanii in istorie. Un Bugeac, un tezaur, o Ana Pauker, un Ion Iliescu.

Mitzulino, r u for real?

sursa foto

de aici

Comments

Vai de mamele lor

Vai de mamele lor

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole