Skip to Content

Cand te mananca si nu poti sa te scarpini...

Pensionarul Traian Băsescu isi mai domoleste anxietatile legate de multele dosare penale pe care le are deschise, n-o sa ghiciti, facand si desfacand guverne. Smile

Una din activitatile de suflet ale domniei sale in ultimii zece ani, chiar daca primii patru si ultimii doi au fost mai mult fantezii si gafaieli. Primii patru ani pentru ca Tariceanu si ultimii doi ani pentru ca Ponta.

Pentru ca facutul, desfacutul si refacutul guvernelor in Romania e un pic mai dificil in momentul acesta, cand guvernul are in spate o majoritate confortabila, opozitia nu se grabeste nicaieri iar presedintele in functie e prins cu lansarile de carte, pensionarul Băsescu se apuca sa desfaca guvernele altora:

"În sudul României este Macedonia care are un Guvern ce trebuie să plece imediat. Să treacă imediat la implemtarea reformelor, să semneze tratul cu privire la friontiere. Riscăm în momentul de față un conflict în Balcani. Balcanii se aprind ca pulberea chinezească și aș fi vrut ca politica externă românească să fie atentă la acest lucru"

Traian Băsescu

Din ciclul maxim, am zis. Am inteles, da? Guvernul Macedoniei trebuie sa plece imediat!

Mie guvernele "facute" de Băsescu mi se par ca seamana cu sfatul acela dat oamenilor care au un membru in ghips: cand te mananca intr-un loc inaccesibil din cauza ghipsului poti sa te scarpini in alta parte. Sigur, nu e chiar acelasi lucru, dar iti mai atenuaza din iritari... Laughing out loud

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole