Skip to Content

Calin Popescu Tariceanu

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Tariceanu s-a reintors in PNL

Aud ca Tariceanu s-a reintors in PNL, dupa demisia in semn de protest pentru iesirea PNL din USD. Cred ca e cel mai bun lucru pe care putea sa il faca acum, atat pentru el insusi cat si pentru PNL. PNL care se afla intr-o deriva totala de cand la carma se afla maimutzica asta agitata si superficiala care este Crin Antonescu.

L-am injurat si eu pe Tariceanu, ca toti romanii pentru introducerea taxei auto si altele insa nu am cum sa nu recunosc ca Tariceanu a fost cel mai bun prim ministru postdecembrist. Urmat probabil de cel de-al doilea mandat al lui Nastase, fie-i sapunul scapat pe jos usor. Cand zic "cel mai bun" ma gandesc la cifre, crestere economica, haleala accesibila si mai putin la simpatii/antipatii.

Ce s-ar putea intampla cu Tariceanu reintors in PNL? Nimic spectaculos. Doar o mica sansa pentru penelisti sa isi "recupereze" partidul dupa aventura crinologica penibila, si sa recupereze un pic din simpatiile electoratului captiv, confuzat/dezgustat/sictirit.

Syndicate content


Smokers