Skip to Content

Bucuresteni, sa nu ne pierdem cu Firea

Cica maine este Duminica Orbului. Din nou. La fel ca si la alegerile din 1990, atunci cand romanii au votat pentru linistea lor. Liniste care ne-a adus pentru multi ani vizele pentru calatoriile in Occident, lefuri de 50 usd/luna, mineriade, miliardari de carton si multe alte aspecte nebanuite ale Linistii.

Artizanul-Sef al acelei linisti mormantale in istoria recenta a romanilor, cu voia dvs. ultimul pe lista traieste inca, netulburat de DNA sau constiinta. Ma rog, mai mult de DNA, ca la partea cu constiinta n-avem probleme serioase.

Deci maine e din nou Duminica Orbului si mergem din nou la vot. De data aceasta romanii s-au intrecut pe ei insisi. Daca in general alegatorii romani se ghideaza dupa principiul stramosesc al "raului cel mai mic" de data aceasta cred ca noi, romanii am trecut la next level.

Cica astea ar fi relele intre care trebuie sa aleaga bucurestenii pentru maine

 1. Bogdan Diaconu (PRU)
 2. Gabriela Firea (Alianţa PSD+UNPR)
 3. Cătălin Predoiu (PNL)
 4. Robert Turcescu (PMP)
 5. Daniel Barbu (ALDE)
 6. Nicușor Dan (USB)
 7. Iulia Gorea-Costin (PNŢCD)
 8. Mirel Amariţei (ProDemo)
 9. Niculae Neamţu (Partidul Republican)
 10. Petrică Dima (PSR)
 11. Adrian Severin (PDS)
 12. Cătălin Berenghi (independent).

Bucuresteni, eu zic sa nu ne pierdem cu Firea, reprezentanta partidului care a castigat alegerile in 1990. Sigur, sa nu ne pierdem nici cu Turcescu, care nu raceste niciodata pentru ca e acoperit tot timpul si care pare sa fie reprezentantul celui care a calarit vreo zece ani Romania ca pe o barja pe Dunare. Etc. Poate gasim totusi o forma noua de pierzanie, una cu ADN uman, ca astia din lista de mai sus par serpilieni cu totii.

C'mon, people, fosta (s)tirista Firea? Un fel de Udrea si mai rurala, dar cu tate neinteresante si imbracata mult mai prost? Chiar asta e tot ce poate Bucurestiul?


LE - dupa ultimele exitpoll-uri se pare ca da, ne-am pierdut cu Firea. Dupa Iohannis si Ciolos menajeria primelor doamne din politica romaneasca s-a intregit si cu Firea ca primar general. Pocaiti-va, sfarsitul e aproape!

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
 • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
 • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole