Skip to Content

Bravo, Dan Diaconescu! Bravissimo!

Dan Diaconescu da tuturor romanilor o lectie de rezilienta, demnitate si curaj in fata abuzurilor unui sistem. N-o sa discutam acum calitatea/continutul emisiunilor domniei sale, nici eu, nici tu, distinse cititor al acestui blog, nu suntem consumatori de "Dan Diaconescu In Direct"

DAR

in conditiile in care televiziunii de garsoniera DDTV i s-a bagat soseta in gura in cel mai jegos fel (prin CNA si doar atunci cand n-a mai raspuns la comenzile politice) Dan Diaconescu a decis altfel decat sistemul.

Adica dupa vreo doua incercari nereusite de a reveni pe piata media s-a mutat la Vatican si pe internet. De doua zile "OTV" emite pe internet, pe reteaua terestra din Italia si pe Eutelsat.

Zice dl. Dan Diaconescu intr-un interviu recent:

cred că în trei-patru luni toate televiziunile se vor muta în Italia. Eu regret că nu m-am înregistrat acolo în 2002, când m-a închis Adrian Năstase. Aici e mult mai simplu, oamenii se poartă frumos, taxele sunt mai mici, ce să vă spun... e superb. Plus că legea audiovizualului italian nu prevede nicio amendă, nicio posibilitate de închidere a unei televiziuni. De altfel, noi, acolo, pe stradă, la Vatican, suntem vecini cu televiziuni ruseşti, arăbeşti, din Venezuela. Sunt foste televiziuni închise din toată lumea. Sunt vreo 9.000 de televiziuni înmatriculate în Italia şi statul italian ia o cârcă de bani.

Acum nu stiu daca chiar in trei-patru luni dar e de tinut minte. Dan Diaconescu a mai fost odata trendsetter care a dus la tabloidizarea televiziunilor, poate acum va duce la emigrarea lor...

Primatele din CNA inca nu si-au revenit din soc. Mai viseaza inca amenzi si pun intrebari cretine autoritatilor italiene:

[membrii CNA sunt] aşa de naivi încât au făcut o adresă acum vreo trei luni către statul italian şi au întrebat dacă e adevărat că au dat o licenţă unei televiziuni din România. Şi ăia au zis: „Nu”. Un stat nu poate să dea licenţă decât unei firme din acel stat. Evident că noi suntem o firmă italiană care ne-am înfiinţat şi apoi am cerut licenţa. Oricum, eu mă aştept ca domnul Ponta să meargă la Guvernul italian şi să ceară închiderea noastră.

Dan Diaconescu le zice elegant, "naivi". Cat de cretin sa fii sa intrebi autoritatile italiene daca au dat o licenta unei firme romanesti? Alo? Oamenii aia dau vreun test la angajare? Macar unul psihologic?

Poate ca pe langa nefericita tabloidizare a televiziunilor pe care Dan Diaconescu a adus-o in Romania va aduce acum si ceva foarte valoros pentru romani: un semnal ferm, un model de comportament anti-sistem care redea cat de cat romanilor increderea ca exista si alternative la deepthroat-ul la care ii supun alesii neamului zi de zi.

E prima data cand simt nevoia sa pomenesc sloganul OTV fara nici cea mai mica urma de ironie: Traieste senzational Bravos, domnule Dan Diaconescu, spor la 69-le cu statul roman. Da-i si tu...UE, ca si el iti da tie. Si poate le dai si altora idei.

Inca odata, bravo Dan Diaconescu. Bravissimo.

Comments

Nici mie nu imi place

Nici mie nu imi place sobolanul asta de Dan Diaconescu, dar aici sunt 100% de acord cu el.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

More information about formatting options

CAPTCHA
Demonstreaza ca esti barbat si nu robot si raspunde la intrebarea de mai jos. :)
Fill in the blank


Smokers | articole