Skip to Content

bravo

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

A murit cel mai sceptic japonez din istorie

Ieri, 16 ianuarie 2014 a murit la varsta la 91 de ani Hiroo Onoda, unul dintre cei mai sceptici japonezi din istorie. In zona tulbure in care scepticismul se impleteste cu loialitatea.

Spre sfarsitul razboiului ca tanar locotenent in armata japoneza dl. Onoda a ajuns pe insula filipineza Lubang unde a primit ordinul sa reziste cu orice pret si sa organizeze lupta de guerrilla. Un ordin un pic diferit de majoritatea militarilor japonezi care erau instruiti sa nu se predea sub nicio forma. Dl. Onoda avea ordin sa ramana in viata cu orice pret si sa evite eventualele manipulari ale dusmanului. Ceea ce a si facut, timp de 29 de ani DUPA terminarea razboiului, intre 1945 si 1974.

Bravo Evomag

Nota: Acesta NU este un advertorial. Eu nu scriu advertoriale, ca am probleme cu coloana, nu insistati. Smile

Este doar o experienta personala pe care as vrea sa v-o povestesc si voua.

De ultimul blackfriday am facut o comanda la Evomag. Din pacate programul meu cam dezorganizat nu m-a ajutat deloc sa ma sincronizez cu curierul lor asa ca a fost una din multe intalniri ratate cu curierii. That's life.

Spre surprinderea mea evomag m-a anuntat ca desi nu mi-a iesit pasienta cu curierul (cam din vina mea, sorry boyz...) si desi a trecut destul de mult de la BF comanda este inca valabila si ma asteapta la sediul lor daca mai vreau sa o ridic. Intre timp mi-am luat obiectul cu pricina (o tableta) din alta parte asa ca mi-am pierdut interesul pentru respectiva comanda, mea culpa. Dar am apreciat eforturile lor de a a-mi livra cumva produsul, in termenii avantajosi de la BF.

Bravo, Dan Diaconescu! Bravissimo!

Dan Diaconescu da tuturor romanilor o lectie de rezilienta, demnitate si curaj in fata abuzurilor unui sistem. N-o sa discutam acum calitatea/continutul emisiunilor domniei sale, nici eu, nici tu, distinse cititor al acestui blog, nu suntem consumatori de "Dan Diaconescu In Direct"

DAR

in conditiile in care televiziunii de garsoniera DDTV i s-a bagat soseta in gura in cel mai jegos fel (prin CNA si doar atunci cand n-a mai raspuns la comenzile politice) Dan Diaconescu a decis altfel decat sistemul.

"Nu imi vand sufletul pentru Apple" sau o poveste despre demnitate

O poveste banala despre demnitate.

In 1998 lui Steve Jobs, pe atunci cu pancreasul si dorinta de world domination ambele in perfecta stare de functionare i-a venit ideea sa isi asocieze produsele cu imaginea lui Bond, James Bond. "007" pentru apropiati.

Asa ca s-a apucat sa il frece la cap pe cel mai celebru "007", Sean Connery ca sa ii laude imperiul. Contra unei sume corespunzatoare, evident, cu totii avem un pret, ii spunea dlui Jobs scoala vietii.

Pe al lui Sir Sean Connery nu l-a nimerit. A insistat si a tot insistat si in final a primit un raspuns pe masura insistentelor.

Genial raspuns "Nu ai nimic din ceea ce eu as avea nevoie sau mi-as dori. Tu esti doar un vanzator de computere, eu insa sunt James Bond"

Aveti mai jos facsimilul scrisorii. Scrisa la masina, cu watermark "007". Chapeau!

Syndicate content


Smokers