Skip to Content

blogging

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cum vi s-ar parea un videoblogger surdomut?

Discutam de curand cu un amic despre videobloguri. Discutia a inceput despre videoblogul meu abandonat neglijat de vreo doi ani incoace, a trecut razant pe la motivul pentru care amicul meu nu isi face un videoblog (pentru ca nu e "telegenic"), desi i-ar placea in draci ideea si a ajuns la videobloguri celebre din zilele noastre, doamna Catarig gen.

Despre ce scriu sau probleme identitare

Acum mai multi ani cand am inceput primul meu blog acesta era foarte bine nisat in mod natural, fiind un blog legat de profesia mea.

Nu imi puneam intrebarea chinuitoare daca ceea ce scriu eu intereseaza pe cineva sau nu pentru ca raspunsul era foarte clar, "da, intereseaza pe toti vizitatorii ce scriu eu, ca de aia vin aici". Smile

Singura mea plangere (pe care o aveam eu cu mine) era ca nu puteam sa ies prea tare in decor. Cand imi doream sa il pomenesc pe Basescu eram deja offtopic. Cand voiam sa scriu despre ultimele mizerii facute de ANAF sau armata americana eram iarasi offtopic. Asa ca am inceput sa visez la un blog "generalist" (scuzati barbarismul), un blog personal in care sa scriu despre tot ce imi trece prin cap fara teama de a mai fi offtopic.

Muk-bang sau pornografia alimentara

Mukbang e denumirea coreeana pentru una din ultimele tzacaneli de pe online. Este un fel de live videoblogging in care vloggeritza (da, neaparat sa fie vorba de o tanara gratioasa Smile ) mananca live si convingator cantitati insemnate de alimente. Ore in sir.

Nu cautati "muk bang" pe Wikipedia, ca inca nu il gasiti, e un craze nou. Atat de nou ca nu are inca o pagina pe Wikipedia...

Syndicate content


Smokers