Skip to Content

blackfriday

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Black Friday à la roumaine (2)

00.10

f64.ro - picat serverul
evomag.ro - nu se incarca
pcgarage.ro - mesaj de eroare
emag.ro - zice ca porneste de dimineata

Voi ce va doriti de Mos Black Friday?

Anul trecut a fost primul an in care am 'participat' la Black Friday. Zic 'participat' pentru ca a fost participare activa, cu trezit cu noaptea-n cap, cu observat/injurat/blestemat serverul emag in care cica au bagat sute de mii de euroi (au bagat myass...) si intr-un final intr-o fereastra de 3 minute in care l-am prins functional am cumparat laptopul de pe care va scriu acum slovele acestea.

Dap, are un an deja, s-au tocit un pic tastele (ca eu scriu mult) si am fost taaaare multumit ca mi-am luat un laptop bun cu 1000 lei mai ieftin decat pretul de raft.

Black Friday à la roumaine

Nu sunt dependent de shopping dar cum starile de spirit sunt contagioase m-am molipsit si eu repede de nebunia asta cu Black Friday. Am inceput la contemplu zgarieturile de pe capacul laptopului meu (care altfel merge foarte bine...), sa ma gandesc daca nu cumva as avea nevoie de un obiectiv nou la aparatul meu foto, sau un cort foto pe care nu il voi folosi niciodata sau o alta curea foto care sa o inlocuiasca pe cea existenta care sta neatinsa de doi ani.

Black Friday sa fie. Aseara inainte de 12 am incercat sa imi fac un cont de utilizator la F64.ro. N-am reusit, probabil ca hostul lor shared (ca dupa cum se misca un shared pare sa fie) nu facea fata. Am fost si eu candva pe shared hosting, stiu cum e, asa ca pot sa ii inteleg. Smile

Syndicate content


Smokers