Skip to Content

biserica

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Imperiul contraataca

Daca vi se pare ca bisericile din Romania au prea multe privilegii, nu platesc taxe, popii umbla cu masini de sute de mii de euro etc sugestia mea este sa va uitati peste gard, la vecinii din India si o va sa treaca.

Un indian tocmai a aflat pe pielea lui cum sta treaba cu Biserica Catolica dupa ce a demontat ca prostu' un mit, cu ceva statuie catolica de Fecioara care plangea cand voia muschiul ei.

Se ascute lupta in online intre prietenii imaginari

Biserica Ortodoxa Romana s-a hotarat sa ia taurul de carne si sa se confrunte cu concurenta. Nu cu Biserica Catolica sau Bahaii ci cu nenorocitii care au invadat online-ul si care dau...sfaturi ortodoxe.

Pana acum BOR s-a mai razboit cu onlinerii, dar dar cu cei care braconau pe fatza pe campiile bigotismului, cum ar fi cu cei care vindeau acatiste si spovedanii online. Acum insa a trecut la next level, au deschis frontul si impotriva creatorilor de continut, care mai ciugulesc si ei dintr-un AdSense, dintr-un Profitshare. Ca na, stim cu totii ca content is king, scuzati cacofonia.

Asa ca barbosii au mers mai intai pe la ICI ("institutul complet inutil", cum il alinta prietenii), administratorul domeniilor cu .ro in coada, insa, cum era si firesc, aia le-au dat cu flit.

S-au spalat pe maini ca Pilat din Pont, spunand ca ei n-au nicio responsabilitate privind contentul si ca in absenta unei hotarari judecatoresti comertul cu sfaturi ortodoxe e ok. Muie, ti-am spus, cum ar zice presedintele Basescu.

Tinerii, mandria tarii

Rahat cu apa rece

Nu este o figura de stil, nici un joc de cuvinte, este cea mai simpla si oripilanta realitate.

Rahatul nu este chiar turcesc (sau turkish delight) iar apa este cat se poate de sfintita.

Syndicate content


Smokers