Skip to Content

biciclisti

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

O idee senzationala: casca invizibila pentru biciclisti

O idee senzationala, care s-ar putea sa salveze vieti. Si ceva amenzi, in tarile in care se aplica amenzi pentru mersul pe bicicleta fara casca de protectie.

Ideea (si realizarea, spre onoarea lor) vine de la doua bicicliste suedeze suficient de cochete incat castile de biciclist sa li se para horror. "Arata ca si cum ai avea o ciuperca in cap" spune una dintre ele.

Marsul cocalarilor pe bicicleta

Vad pe net tot felul de filmulete si comentarii vituperante despre o intamplare de ieri, de la mega-hiper-protestul biciclistilor.

Ca sa va simplific eu povestea, in cazul in care n-o stiti deja, un cocalar la volanul unei masini s-a bagat in mijlocul biciclistilor, undeva pe Bd. D. Cantemir. Inteligenta aplicata.

Gura lumii zice ca protestul autorizat se terminase deja, asa ca biciclistii prezenti pe sosea erau participanti la trafic ca toti ceilalti. Inclusiv "beamvistul" care avea dreptul sa fie acolo.

Niste alti cocalari pe biciclete au inceput sa il huiduie, sa dea cu piciorul in masina. Uite asa au intrat cocalarii in competitie, ca doar se stie ca virgula cocalarul e competitiv. Ala de la volan forta trecerea, astia ii puneau piedica cu bicicleta.

Syndicate content


Smokers