Skip to Content

batrani

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cum veti arata cand veti fi batrani?

Cum veti arata cand veti fi batrani? Probabil ca v-a trecut prin cap aceasta intrebare, macar odata cu ocazia descoperirii vreunui fir alb sau a unui cearcan. Si presupun ca ati fugarit-o de i-au mers fulgii, de intrebare impertinenta care este ea impertinenta... Laughing out loud

Doi tineri de douazeci de ani, cu curiozitatile si anxietatile de dinaintea casatoriei isi doreau un posibil raspuns la aceasta intrebare.

Batranii sunt periculosi (2)

Am mai scris pe aici care-i treaba cu batranii. Azi am auzit una noua. Niste batrani blanzi, cuminti si buni s-au dus sa joace ceva jocuri de noroc. Na, batranetea e dificila, o mai alinam cu un pic de bingo & stuff.

Eeei, dragii mosului si acolo, la sala de bingo o batranica a ocupat locul favorit al unui batranel. Cam ca in RATB, cand batranica te pandeste cand te duci sa iti validezi biletul si hatz, iti ia locul.

Batranii sunt periculosi

Niciodata nu mi-au placut batranii. Instinctele mi-au spus intotdeauna ca e ceva in neregula cu ei. Cu fetzele alea ale lor ridate cu ochii aia tulburi, vicleni si pofticiosi care ma urmaresc cand mananc cate o shaorma pe strada. Iar unii dintre ei sunt de-a dreptul malefici, daca ar fi sa ma gandesc doar la Iliescu. Pe asta nici macar nu pot sa mi-l imaginez tanar, Iliescu s-a nascut direct batran, ridat si malefic.

De curand am avut si o confirmare clara ca batranii sunt periculosi. Niste batranei aparent cuminti din Germania, pensionari standard, middle class, alea-alea, sa le cedezi locul in autobuz, nu alta, s-au organizat intr-o banda si au rapit, sechestrat si torturat un om mai tanar decat ei. Acuma cica torturatu' le fusese ceva consultant financiar si ii ajutase sa piarda niste bani dar asta e alta poveste.

Syndicate content


Smokers