Skip to Content

Barack Obama

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

S-a descoperit veriga lipsa?

O genealogista zeloasa a reusit sa descopere in final veriga lipsa dintre presedintele Obama si om restul lumii.

Este vorba, nici mai mult, nici mai putin decat de un irlandez, Fulmoth Kearney pe numele lui, care a plecat in 1850 din Moneygall-ul natal in SUA, unde a facut o cabana si ceva copii.

In final si-a strecurat niste gene in genomul lu' ala negru de respira greu care se lupta in zilele noastre cu Ursul Rusesc si kimchi-ul nordcoreean. Well, sort of.

Dezamagirile lui Obama

Frunzaresc presa online in cautare de nimic, mai rau ca Mircea-Badea-Stau-Cu-Mama si dau peste o relatare a vizitei facuta de primministrul irlandez la Obama acasa.

Teme de discutie multe, si ei ca fetele, de la irlandezii blatisti din SUA (yep, exista irlandezi blatisti si chiar multi) pana la felicitari ca in Irlanda au inceput sa se invioreze constructiile.

Buun. Si vine momentul in care Obama isi exprima dezamagirea. In cazul de fata dezamagirea ca lucrurile in Irlanda de Nord progreseaza prea incet. Nu ameninta, nu propune ceva concret (ce dreaq sa propuna?), doar e dezamagit.

Ba(ra)ck in black

Aud ca Obama a modificat doua paragrafe din platforma Partidului Democrat (un fel de PDL de la ei). A scos paragraful in care Dumnezeu era implicat in activitatile lor politice si ceva paragraf despre Ierusalimul unit, un paragraf drag evreilor din ambele partide americane.

Acu' cat de implicat e Dumnezeu in activitatile Partidului Democrat din SUA e o discutie lunga, nu m-as risca. Smile

Insa Obama din America, la fel ca si Obama al nostru parca ar vrea sa modifice cat mai vizibil ceva reguli. Iar daca regulile sunt fara miza cu atat mai bine.

Obama al nostru tot o tinea cu unicameralul si cu modificat harta administrativa a tarii (cui ii pasa cum se numeste judetul/regiunea in care sta?), Obama al lor o tine cu Dumnezeu.

Syndicate content


Smokers