Skip to Content

bancuri

warning: Creating default object from empty value in /home/paradigma/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Oare n-o fi de la blugi?

Stiti bancul cu domnul care a mers la doctor ca avea ceva usturimi in testiculul stang? Daca nu-l stiti vi-l spun eu pe repede inainte.

Deci merge domnul la doctor acuzand usturimile iar acesta il examineaza si ii spune cu tristete ca e foarte grav, deja testiculul era cuprins de gangrena, era deja albastru, asa ca a fost amputat in graba. Apoi urmeaza la o saptamana o a doua consultatie, infectia se extinsese si la al doilea testicul, apoi urmeaza si amputarea penisului, devenit si acesta intre timp albastru. Nu te joci cu gangrena.

Cum te razbuni cel mai bine pe un orb?

Circula pe vremuri un banc cretin cu o intrebare la Radio Erevan cum poti sa te razbuni cel mai bine pe un orb, si raspunsul era schimbandu-i aranjamentul mobilei din casa.

Imi aduc aminte de acest banc de fiecare data cand deschid odata la cateva saptamani Google Analytics sa vad ce mai fac cei cativa unici care imi viziteaza blogul. De fiecare data ma simt ca orbul din banc, caruia cineva i-a schimbat mobilele de prin casa. Nu mai gasesc nimic la locul la care il stiam.

Bancuri cu Tarom

Stiti bancuri cu Tarom? Eu pana de curand stiam unul singur. Se spune ca o stewardesa Tarom il intreaba pe un pasager zburand prima data cu Taromul "Doriti pranzul?"

Omul intreaba "Intre ce si ce pot sa aleg?"

Orice om are o parte buna (proverb canibal)

Se spune ca naufragiaza pe o insula pustie Basescu, Boc si Antonescu. Cei trei, tristi si infometati incep sa caute pe insula ceva de mancare.

Boc il descopera curand pe Basescu langa un gratar care sfaraia apetisant si vesel.

Boc incepe sfios cu un fellatio benevolentiae: "stiti, sefu', mie niciodata nu mi-a placut de Antonescu". La care Basescu ii raspunde cu un Hau-hau-hau: "pai daca nu iti place, nu mananci".

Syndicate content


Smokers